SOCAR Sigorta ve Reasürans Brokerliği, sigortacılıkta dünya liginde

SOCAR Broker, Londra’da bulunan dünyanın en eski ve lider sigorta marketlerinden Lloyd’s lisansını aldığını duyurdu.Türkiye’nin en büyük entegre endüstri gruplarından SOCAR Türkiye’nin grup şirketlerinden SOCAR Sigorta ve Reasürans Bro...

SOCAR Broker, Londra’da bulunan dünyanın en eski ve lider sigorta marketlerinden Lloyd’s lisansını aldığını duyurdu.
Türkiye’nin en büyük entegre endüstri gruplarından SOCAR Türkiye’nin grup şirketlerinden SOCAR Sigorta ve Reasürans Brokerliği, dünyanın önde gelen sigorta ve reasürans piyasası olan Lloyd’s’da yetkili broker olarak iş yapma yetkisini aldı. SOCAR Broker, bugüne kadar dünya genelindeki 300 bini aşkın broker arasında sayılı kurumun elde ettiği Lloyd’s lisansı ile küresel oyuncular arasına katıldı.
Yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de bu alanda yerleşik olarak faaliyet gösteren 195 broker arasında Lloyd’s lisansına sahip 4’üncü kurum olan şirket, Lloyd’s brokeri olarak elde ettiği itibarın yanı sıra geniş bir sigorta ve reasürans havuzuna erişim yetkisi ile müşterilerine daha kapsamlı bir hizmet sağlayacak.
Şirket, uzman kadrosu ile SOCAR Türkiye grup şirketleri ve paydaşları başta olmak üzere tüm müşterilerine sigorta ve reasürans brokerliği hizmetleri sunuyor. Yerel ve uluslararası sigorta piyasasındaki en güvenilir şirketlerle anlaşmalar yapan SOCAR Broker, kurumsal ve bireysel müşterilerine piyasadaki en iyi şart ve teminatlarda sigorta ve reasürans çözümleri getiriyor.

Ekonomi Haberleri

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı
Maralfalfanın ilk hasadı yapıldı
Balıkçılar önümüzdeki günlerde Karadeniz’de palamut bolluğu bekliyor
Uşak Belediyesi’nden 20 adet ticari taksi plakası ihaleye açılıyor
Bakan Yardımcısı Gürcan: "Otomotiv sektörü, 2024 Ocak-Eylül döneminde yüzde 5,3’lük büyüme oranı ile 26,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi"
Tekneler denize seyrek çıktı, palamut azaldı
Otomotiv parçaları üreten fabrikayı gezdi
Halk pazarında fiyatlar aynı kaldı
Vatandaş ile birlikte zeytin hasadı yaptılar
Pet sektörü ithalatını azaltmayı hedefliyor