Sizlere hizmet daha çok gelecek

KONYA (AA) - AK Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ile birlikte Bozkır ve köylerini ziyaret etti . Bozkır’a bağlı Sarıoğlan,...

KONYA (AA) - AK Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ile birlikte Bozkır ve köylerini ziyaret etti . 

Bozkır’a bağlı Sarıoğlan, Kızılçakır, Armutlu, Taşbaşı, Yelbeyi ve Hisarlık köylerini ziyaret ederek 30 Mart seçimlerinde Ak Partiye destek isteyen Altay, 30 Mart seçiminin önemine dikkat çekti .

Bozkır’ın AK Partili Belediyeciliğe kavuşması için tüm teşkilat mensuplarını 30 Mart’a kadar kapı kapı dolaşmasını isteyen Altay, "Bozkır benim memleketim. Memleketimdeki hemşehrilerimin bu coşkusu ve heyecanı beni mutlu etti.  Bozkır ilçemiz özlediği belediyeciliğe kavuşmak için gün sayıyor. Bozkır Belediye Başkan Adayımız İbrahim Gün kardeşimize desteklerinizi bekliyoruz. Yeni Büyükşehir yasası ile Bozkır Büyükşehir Belediyemizden hizmet alacak. AK Partili Belediyecilik ile Bozkır’ın yaşam kalitesi artacak” dedi.

Daha fazla hizmet için doğru adresin AK Parti olduğunu belirten Üzülmez, ise Yeni Büyükşehir Yasası ile belde ve köylerin daha çok hizmet alacağını bildirdi.

Üzülmez, Konya belediyelerinin tecrübelerini belde ve köylere taşıyacağını vurgulayarak, "AK Parti olarak sizlere hizmet için yola çıktık. Bugüne kadar ülkenin imkanları nispetinde hizmet etmeye çalıştık. Sizde gördünüz ki hizmetler eskiye göre çok daha fazla arttı. İnşallah bu hizmetlerimiz daha çok artacak, sizlere hizmet daha çok gelecek" diye konuştu.

AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün de Bozkır’a hizmet etmek için destek beklediğini vurgulayarak, Üzülmez ve Altay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yerel Seçim 2014 Haberleri