Sizler bizi gayet iyi biliyorsunuz

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canalioğlu ve Ortahisar Belediye Başkan adayı Özcan, partililerle bir araya geldi

TRABZON (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu ve Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, partililerle bir araya geldi.

Merkeze bağlı 2 Nolu Bostancı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Canalioğlu ve Özcan'ın yanı sıra CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Belediye Meclis üyesi adayları ile partililer katıldı.

Canalioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kendilerini ifade etmeye gerek duymadıklarını belirterek, "Sizler bizi gayet iyi biliyorsunuz. Bu 5 senelik süreci gözünüzün önüne getirin. Geçen 5 senede Trabzon'da olumlu olarak neler değişti, düşünün. Her şey ortada. Kaldığımız yerden devam etmeye geldik. Tekrar Trabzon ile bir bütün olacağız" dedi.

Özcan ise yoğun şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "Halkımızın sorunlarını ve dertleri dinliyoruz. Biz halkımızı dinlemeden de anlayabiliyoruz. Bu şehre ne Volkan ağabey ne de ben seçim için geldik. Biz zaten hep buradaydık. Halkımızın düğününde, cenazesinde hep birlikteydik ve seçimi kaybetsek bile yine Trabzon'da olacağız. Bizim ailemiz, işimiz, her şeyimiz burada. Bu şehrin evlatları olarak bu şehre hizmetkar olmaya talibiz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2014 Haberleri