Sizin mesleğiniz çok değerlidir

AK Parti Trabzon Milletvekili Özak: 'Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve sanatta elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık'

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, "Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve sanatta elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık" dedi.

Özak, Fatih Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç'in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Özak, Türkiye ve Trabzon'a hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Özak, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve sanatta ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını belirterek, "Bugün sizlerin desteği ile Türkiye 16. büyük dünya ekonomi arasındadır. Bugün artık IMF kapıda durup Türkiye'yi soyamıyor. Yeniden bir seçim sürecine girdik ve bu seçim bir yerel seçimden çok genel seçimdir. Türkiye üzerinde oynanan oyunların bitirileceği seçimdir" diye konuştu.

Genç ise sanayi sitesi esnafıyla buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Sizin mesleğiniz çok değerlidir. Burada bir sanatı icra ediyorsunuz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Biz geniş bir aileyiz ve bu aileyi sizlerle her geçen gün büyüteceğiz" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2014 Haberleri