Sivasspor 14. galibiyetini aldı

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’u 2-1 mağlup eden Sivasspor, ligde bu sezonki 14. galibiyetini elde etti.Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’u konuk etti. Sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan kır...

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’u 2-1 mağlup eden Sivasspor, ligde bu sezonki 14. galibiyetini elde etti.
Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’u konuk etti. Sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde 14. kez 3 puan sevinci yaşadı. Yiğidolar, diğer maçlarda ise 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.
Sivasspor, ligin 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’yı 3-1, 8. haftada deplasmanda Pendikspor’u 3-2, 10. haftada deplasmanda Alanyaspor’u 2-1, 15. haftada da deplasmanda Konyaspor’u 1-0 yenmişti. Yiğidolar, 17. haftada ise sahasında İstanbulspor’u 1-0, 18. haftada deplasmanda Kayserispor’u 3-1 ve 23. haftada da sahasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etmişti. Sivasspor, 25. haftada Çaykur Rizespor’u 1-0 yenerken, 27. haftada da Pendikspor’u 4-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar, 31. haftada ise sahasında Karagümrük’ü 1-0, 32. haftada da deplasmanda Trabzonspor’u 1-0 ve 34. haftada sahasında Konyaspor’u 1-0 yenmişti. Kırmızı-beyazlılar 37. haftada ise deplasmanda İstanbulspor’u 3-1’lik skorla geçmişti.
Kırmızı-beyazlılar, bu sezonu ise 54 puanla tamamladı.

Spor Haberleri

Bodrum FK’nın mutlu günü
Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi
Elazığ TSO Başkanı Alan’dan Elazığspor’a prim
Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kendi evindeki ilk Sultanlar Ligi maçını 3-0 kazandı
Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi
Nilüfer Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürüyor
Dursun Özbek: "Florya projesi için kimsenin endişesi olmasın"
Galatasaray’da yönetim kurulu ibra edildi
Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısında, yönetim kurulunun faaliyetleri oy çokluğu ibra edildi.
Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü