Şişliler, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın maçını dev ekrandan izledi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final maçında İtalya ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 kaybetti. Yüzlerce Şişlili, mücadeleyi Şişli Belediyesi tarafından Habitat Parkı’nda kurulan dev ekrandan takip etti.A...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final maçında İtalya ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 kaybetti. Yüzlerce Şişlili, mücadeleyi Şişli Belediyesi tarafından Habitat Parkı’nda kurulan dev ekrandan takip etti.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finalde İtalya ile karşılaştı. İtalya’ya 3-0’lık skorla mağlup olan milliler, finale çıkma şansını kaybetti. Yarı finalde İtalya’ya kaybeden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya ile bronz madalya için karşı karşıya gelecek.
Şişli Belediyesi tarafından Şişli Habitat Parkı’na kurulan dev ekran karşısında toplanan binlerce yurttaş, Filenin Sultanları’nın yarı final mücadelesini coşkuyla izledi. Maçın son düdüğüne kadar destek veren yüzlerce kişi, bir an olsun yerine oturmadı. Heyecan içinde geçen maçı İtalya’ya 3-0 kaybeden A Milli Kadın Voleybol Takımı, 10 Ağustos Cumartesi günü Brezilya ile bronz madalya maçına çıkacak.

Spor Haberleri

EuroCup: Beşiktaş: 87 - Hapoel Tel Aviv: 101
Fethiyespor tur atladı
Galatasaray, CEV Challenge Kupası’na galibiyetle başladı
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi
Hakem Gelişim Direktörü Dr. Vitor Melo Pereira görevine başladı
Mesut Toros, Aliağa Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü oldu
FIBA Şampiyonlar Ligi: Galatasaray: 75 - CEZ Nymburk: 87
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Devler Ligi’ne mağlubiyetle başladı
Merih Demiral’ın heykelinin önünde eşi fotoğraf çektirdi
İzmir Spor Zirvesi’nde ‘Efsanelerle Futbol’ oturumu gerçekleştirildi