Şırnak Petrolspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupasında 1’inci turda kendi evinde Kurtalan Spor ile karşılaşan Şırnak Petrol Spor rakibini 4-1’lik net skor ile yenerek bir üst tura çıkarken, çekilen yeni kuruya göre Şırnak Petrol Spor’un rakibi Etimesgut Belediyespor old...

Ziraat Türkiye Kupasında 1’inci turda kendi evinde Kurtalan Spor ile karşılaşan Şırnak Petrol Spor rakibini 4-1’lik net skor ile yenerek bir üst tura çıkarken, çekilen yeni kuruya göre Şırnak Petrol Spor’un rakibi Etimesgut Belediyespor oldu.
Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimine, TFF ve kulüp yetkilileri katıldı. Bölgesel Amatör Lig (BAL), TFF 3. Lig ve TFF 2. Lig ekiplerinin yer aldığı 2. eleme turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu turda 64 takım mücadele edecek ve 32 ekip, bir üst tura yükselecek.
Çekilen kura çekiminde Şırnak Petrol Spor’un rakibi Etimesgut Belediyespor oldu. 8-9-10 Ekim tarihlerinde, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak olan maç saatinde deplasmanda rakibi ile karşılaşacak olan Şırnak ekibinin tek parolası bir üst tura yükselmek olacak.

Spor Haberleri

Yılmaz’dan Gaziantep FK - Beşiktaş maçına 501 bilet
Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR’ı Sarper Barış Saka
Galatasaray - Alanyaspor maçının VAR’ı Yaşar Kemal Uğurlu oldu
Karşıyaka yoluna yenilgisiz devam ediyor
Sporun temelleri Kepez’de atılıyor
Dünyaca ünlü kick boks sporcuları, Sinan Erdem Spor Salonu’nda ringe çıktı
Gökhan Sazdağı: "Alınan 1 puan önemli"
Alaca Belediyespor’da vefa buluşması
Posof’ta miniklerin kuşak heyecanı
Geleceğin okçuları, Ümraniye’de yarıştı