Şirketlerden kısa, kısa

İSTANBUL (A.A) - Dondurma sektörü markalarından Mado, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da ilk şubesini açacak.

ŞİRKETLERDEN KISA KISA -MADO, MALEZYA'DA İLK ŞUBESİNİ AÇTI

Mado'dan yapılan açıklamada, Kuala Lumpur'un en işlek caddesinde açılacak olan şubenin protokol anlaşmasının Mado Genel Koordinatörü Mehmet Yılmazoğlu ve Mado Asya Pasifik Şirketi'nin Üst Yöneticisi (CEO) Probhat Malakar arasında dün imzalandığı kaydedildi.
Mado'nun Kıtalar Arası Lezzet Köprüsü adı altında Malezya başta olmak üzere Endonezya, Tayvan, Singapur, Tayland gibi Asya Pasifik coğrafyasının önde gelen ülkelerini kapsayan ve 5 yıl içinde 150'nin üzerinde şubeye ulaşmayı hedefleyen yatırımın başlangıç noktasının, Malezya olacağı yatırım kapsamında başkent Kuala Lumpur'da açılacağı belirtildi.

-MARKAFONİ-

Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra, E-ticaret pazarında rekabetin kızıştığı bugünlerde benzerlerimizden ayrılmamızın arkasında, kurulduğumuz günden bu yana müşteri odaklı bir çalışma prensibiyle hareket ediyor olmamız yatıyor'' dedi.
www.markafoni.com'da yer alacak kampanyalardan servislere kadar her konuda üyelerinin değerlendirmelerini dikkate aldığını belirten Afra, kuruluşun, müşteri odaklı gelişimi sayesinde üyelerine keyifli, kolay, rahat ve benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

-REGNUM-

Gayrimenkul geliştirme şirketi Regnum, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul yarışmalarından biri olan ''European Property Awards''tan üç ödülle döndü.
Regnum'un kurumsal web sitesi en iyi ''En iyi web sitesi'' seçilirken, Bodrum'da Regnum tarafından hayata geçirdilen Escana evleri ise ''En İyi İç Dizayn'' ve ''En İyi Karma Kullanım'' dallarında büyük ödülü almaya hak kazandı.

-QUALCOMM-

Mobil işlemci sektörü firmalarından Qualcomm Incorporated, yakında piyasaya sürülecek olan ilk nesil Windows 8 tabanlı PC'lerde Qualcomm Snapdragon yeni nesil mobil işlemciler ailesinin kullanılmasına yönelik olarak Microsoft ile işbirliği yaptığını duyurdu.
Qualcomm böylece hem Windows akıllı telefonları hem de PC'leri destekleyen ilk silikon sağlayıcılarından biri olurken, Qualcomm'un Gobi mobil İnternet bağlantı çözümleri, Windows 8 tabanlı PC'lere kablosuz 3G/4G bağlantı ve hiç kesintiye uğramayan bir bağlantı deneyimi sunacağı belirtildi.

-BİMEKS-

Bimeks, 6 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğü 99 gün 99 ürün kampanyasına 1 Ekim'den itibaren başlayacak.
99 gün boyunca her gün farklı bir üründe indirimler uygulanacağı kampanyanın, Türkiye'nin 33 şehrinde bulunan 54 Bimeks mağazasında geçerli olacağı.

-REDEVCO-

Uluslarası gayrimenkul şirketi Redevco'nun Türkiye'deki ilk alışveriş merkezi yatırımı olan Ankara'daki Gordion Alışveriş Merkezi, giyim firması H&M ve Koçtaş'ı da bünyesine katarak mağaza sayısını genişletti.
Dünyanın en ünlü hızlı moda markalarından biri olan H&M, Gordion AVM'de iki katta hizmet vermek üzere 1.700 metrekarelik bir alan kiraladı.
Koçtaş'ın yanı sıra, Redevco son günlerde English Home, KRC ve Boyner Evde gibi Türkiye'nin önde gelen ev tekstili markalarıyla da kira sözleşmesi imzaladı.

Hibe - Proje - Burs Haberleri