Şirketlerden kısa kısa

İSTANBUL (A.A) - Facebook, 'arkadaş listeleri' özelliğinde gerçekleştirdiği değişikliklerle, kullanıcıların paylaşımlarını dilediği arkadaş gruplarıyla sınırlandırmasını kolaylaştırdı.

ŞİRKETLERDEN KISA KISA...

-FACEBOOK, ''ARKADAŞ LİSTELERİ'' ÖZELLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DEĞİŞİKLİKLERLE, KULLANICILARIN PAYLAŞIMLARINI DİLEDİĞİ ARKADAŞ GRUPLARIYLA SINIRLANDIRMASINI KOLAYLAŞTIRDI

Facebook'un, 'arkadaş listeleri'nde yaptığı kullanımı kolaylaştırıcı geliştirmeler üç temel başlık altında toplanıyor. ''Akıllı listeler''de aile, iş, okul ve şehir olmak üzere dört akıllı liste teması belirleyen Facebook, kullanıcıların bu başlıklar altında ortak payda oluşturan arkadaşlarını gruplamasını sağlıyor.
''Yakın arkadaşlar'' ve ''tanıdıklar'' isimli listeler ise kullanıcıların sadece yakın arkadaşlarıyla paylaşmak istedikleri ve tanıdıklarının bazılarının ya da hiçbirinin görmesini istemediği özel resim ve gönderilerin paylaşımını kolayca kısıtlayabilmesine imkan veriyor.

-VATAN BİLGİSAYAR-

Vatan Bilgisayar, okul hazırlığındaki çocuklara ve gençlere özel başlattığı ve 14-16 Eylül arasında geçerli olacak, tüm masaüstü bilgisayarda ve yazıcılarda geçerli olmak üzere yüzde 25 indirim kampanyası düzenledi.
Tüm öğrencileri kapsayan kampanyada, World karta özel 5 taksit imkanı sunuluyor.

-TURKMALL-

Gayrimenkul şirketi Turkmall, ekonomi dünyasının yayınlarından World Finance Dergisi tarafından ''Batı Avrupa'nın En İyi Perakende Geliştiren Firması'' seçildi.
Firmaların uluslararası alanda gerçekleştirdikleri çalışmalar ve sağladıkları başarılar göz önüne alınarak yapılan değerlendirme, bu yıl 18 ayrı kategoride gerçekleştirildi. 2011 Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterilen Turkmall, derginin ''World Finance Real Estate Awards 2011'' ödülünü ''Western Europe-Best Retail Developer'' dalında kazandı.
Faaliyetlerini Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Kafkaslar, Gürcistan, Rusya ve Asya'da devam eden Turkmall'ın, 14 ülkede 50'den fazla iş ortaklığı bulunuyor.

-YAPI MARKET TEDARİKÇİLERİ FUARI-

Medyafors Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleştirilen 2. Yapı Market Tedarikçileri Fuarı, yarın CNR Fuar Merkezi'nde açılacak.

-JAIN SULAMA SİSTEMLERİ-

Hint kökenli sulama şirketi Jain Sulama Sistemleri, ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Nobel ödüllü Al Gore tarafından kurulan ve dünyanın dikkatini iklim krizine çekmek amacıyla başlatacağı yeni küresel kampanya olan ''24 Saat Realite''ye destek veriyor.
''24 Saat Realite'' bugün ve yarın toplam 24 saat sürecek bir dizi küresel etkinlikle başlıyor. Kampanyanın Türkiye Temsilcisi Ergem Şenyuva tarafından İstanbul'da yapılacak olan multimedia sunumda, iklim değişikliği ve ekstrem hava olayları arasında kurulan bağa ve iklim krizine dikkat çekilecek.

-NEVA OYUNCAK-

Ahşap oyuncak markası Neva Oyuncak Genel Müdürü Ayhan Eren, pazartesi günü açılan anaokulları için yoğun sipariş aldıklarını, Neva'nın oyuncaklarının yerli ve eğitici olduğunu, en çok abaküs, yap-boz, hayvanlar, renkli ahşap blokların ilgi gördüğünü ifade etti.

-BOYBEYİ MÜCEVHER-

Boybeyi Mücevher, İstanbul'un alışveriş partisi Fashion's Night Out kapsamında Nişantaşı Abdi İpekçi 10'da bulunan mağazasında Fashion's Night Out için özel olarak tasarlanan ''Black is Black'' koleksiyonunu sergileyecek.

Hibe - Proje - Burs Haberleri