Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlıkta kalitede önemli bir başarıya imza attı

Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönelik yapılan sağlıkta kalite değerlendirme sonucunda 100 puan üzerinden 96.77 puan alarak önemli bir başarıya imza attı.Sağlık Bakanlığının belirlediği bin 473 değerl...

Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönelik yapılan sağlıkta kalite değerlendirme sonucunda 100 puan üzerinden 96.77 puan alarak önemli bir başarıya imza attı.
Sağlık Bakanlığının belirlediği bin 473 değerlendirme kriteri doğrultusunda gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde, hastanenin tüm birimleri incelendi. Denetim sonunda elde edilen yüksek puan, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin oldu. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak, bu başarıyı büyük bir gurur ve mutlulukla karşıladıklarını belirterek, “Bu tarihi başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza, kalite yönetim ekibimize, hastane yönetimimize ve İl Sağlık Müdürlüğümüze şükranlarımı sunuyorum. Gece gündüz demeden çalışan ekibimizin bu çabaları, hastanemizin başarısını zirveye taşıdı’’ dedi.

Sağlık Haberleri

Yozgat’ta 20 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı
Denizli OSB’de “Meme Kanseri Farkındalık Semineri” gerçekleştirildi
Bandırma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden gıda denetimi
Sağlık Bakanlığından "yenidoğan çetesi" ile ilgili açıklama
Sağlık Bakanlığı: "Yenidoğan çetesi üyeleri 2023’te İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen bir operasyonla tespit edilmiş, cezai işlemler yapılmış ve konu adli makamlara iletilmiştir."
18 Ekim Dünya Menopoz günü
Yalova’da Gebe Okulu ile anne adayları doğuma en iyi şekilde hazırlanıyor
Yunusemre’de Gebe Okulu Projesi devam ediyor
Siirt’te Dünya Gıda Günü etkinlikleri
Sağlık çalışanlarının yüzünü güldüren proje: Hastane yerleşkesinde anaokulu açıldı