Sıcaklıkların azalmasıyla oto yıkamacıların işi zorlaşıyor

Eskişehir’de oto yıkama esnafı, kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumaya başlamasıyla işlerinin azalacağını ve işlerinin zorlaşacağını söyledi.Eskişehir’de havaların soğumaya başlamasıyla birlikte oto yıkama işinin yoğunluğunun...

Eskişehir’de oto yıkama esnafı, kış mevsiminin yaklaşması ve havaların soğumaya başlamasıyla işlerinin azalacağını ve işlerinin zorlaşacağını söyledi.
Eskişehir’de havaların soğumaya başlamasıyla birlikte oto yıkama işinin yoğunluğunun azalacağını ve sezonun kapandığını dile getiren esnaf Fahri Toğrul, “Okulların açılması ile birlikte yaz sezonu bitti. Bu bizim işleri de etkiledi. İşlerimiz gayet güzel gidiyordu, ama sıcaklığın düşmesiyle bitme noktasına geldi. Kışın yağan yağmur dolayı da iş yapamıyoruz, bu durumda bizi zorluyor. Bizim için soğuk şartlarda çalışmak zor oluyor. Islak havluyla suyla uğraşıyoruz, eldivenle çalışamıyoruz. Çıplak el ile çalıştığımız için ellerde çatlama, soğuk yanığı olabiliyor. Kışın çalışması en zor olan mesleklerden birini yapıyoruz. Eskişehir’in soğuğunda çalışmak gayet zor oluyor. Hasta oluyoruz, hasta olmamak için direniyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberleri

Çaycuma’da trafik kazası; 3 kişi yaralandı
Okul yolunda ceviz ikramı
Antalya’da cami imamı 6 dilde İslamiyet’i tanıtıyor
Yeşilay Genel Başkan Doç. Dr. Dinç: “Her çocuk toprağımız kadar mukaddestir”
Tedavi gören hastalara acil şifa diledi
Elazığ’da şehit Ataş için mevlit okutuldu
AFAD Başkanı Memiş, "Tedbirler ve önlemler sayesinde çok yoğun yağışa rağmen ciddi bir problem yaşamadık"
Karabük Belediyesinin aşevi gönülleri ısıtıyor
Elazığ’da Dünya Yaşlılar Günü etkinliği
Genç yetenek İnegöl Kafkas Futbol Akademisine transfer oldu