Shell, akaryakıt sektöründe ''en beğenilen şirket'' seçildi

İSTANBUL (A.A) - Shell&Turcas, Capital dergisinin her yıl yaptığı araştırmada akaryakıt sektörünün ''en beğenilen şirketi'' seçildi.

Shell&Turcas'tan yapılan açıklamada, Capital dergisi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen araştırmada, Shell&Turcas'ın, akaryakıt ve madeni yağ sektöründe dokuzuncu kez ''en beğenilen şirket'' seçildiği, aynı araştırmanın ''LPG-Gaz'' kategorisinde ise Shell Gas'ın, en iyi iki markadan biri seçildiği bildirildi.
Capital'in anketini iş dünyasından 1592 yöneticinin yanıtladığı, yapılan değerlendirmede şirket itibarına etki eden ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, yönetim kalitesi ve şeffaflık, yenilikçilik ve finansal sağlamlık, çalışan memnuniyeti gibi kriterler açısından Türkiye'nin en beğenilen ilk 20 şirketi arasında da Shell&Turcas'ın geçen seneki sıralamasından yükselerek 18'inci olduğu kaydedildi.
Shell & Turcas Üst Yöneticisi (CEO) Jacek Dziembaj, tüm faaliyetlerinde ''müşteri memnuniyeti'' ilkesine öncelik verdiklerini, Türkiye'den aldıkları enerjiyle Türkiye için çalıştıklarını belirterek, ''İş dünyasının en saygın yayınlarından biri olan Capital dergisinin araştırmasında dokuzuncu kez ''en beğenilen şirket'' olarak seçilmemiz bizi çok gururlandırdı. Ben bu başarıya yaptığımız her işin özüne inovasyon, odaklılık ve kaliteyi koyarak, müşterilerimize kattığımız değer sonucunda ulaştığımıza inanıyorum. Hem akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, hem de LPG-Gaz sektörlerinde ödüle layık görülmemiz emeklerimizin karşılığını aldığımızın bir göstergesidir'' ifadelerini kullandı.

Hibe - Proje - Burs Haberleri