Seydikemer’de okul müdürleri toplantısı gerçekleştirildi

Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur başkanlığında, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına ilişkin önemli konuların ele alındığı müdürler toplantısı düzenlendi....

Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur başkanlığında, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına ilişkin önemli konuların ele alındığı müdürler toplantısı düzenlendi.

Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur’un başkanlığında okul müdürleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Şube Müdürü Ali Öğütveren, İnsan Kaynakları Birimi Şefi Cennet Çilek ve çok sayıda okul müdürü katıldı. Toplantıda 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına yönelik önemli konu başlıkları görüşülürken, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne ilişkin iş ve işlemlerin yanı sıra, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri ve okullarda şiddetin önlenmesi konularında da kapsamlı görüşmeler yapıldı. Eğitim alanında yaşanan gelişmeler ve yeni yaklaşımlar hakkında bilgi alışverişinde de bulunulan toplantı, katılımcıların öneri ve görüşleriyle devam ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, eğitimde kaliteyi artırmak için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Eğitim Haberleri

Başkan Yalım; "Okullar ve öğrencilerimiz için göreve hazırız"
Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri ile kampüs canlandı
Türkçe’nin uluslararası geçerliğe sahip ilk sınavı 36 ülkede gerçekleştirildi
Alaca itfaiyesinden önce eğitim sonra tatbikat
ABB’den öğrencilere 3 konukeviyle barınma desteği
Nazilli’de öğrenciler çorba ile karşılanıyor
Şahinbey Belediyesi’nden 8. kitap fuarı
Nasreddin Hoca Kreşleri, bin 100 öğrenciye kapılarını açtı
Meslek lisesi öğretmenleri yeni iş modellerini öğrendi
Kastamonu Üniversitesi’nde proje yazma eğitimi gerçekleştirildi