SES'in Çekimleri Tamamlandı

'Ses' adlı korku filminin çekimleri tamamlandı. Film 5 Mart 2010'da vizyona girecek.

Yönetmenliğini Ümit Ünal'ın üstlendiği ve başrollerinde Selma Ergeç, Mehmet Günsur, Işık Yenersu, Eylem Yıldız ve Serra Yılmaz'ın yer aldığı 'Ses' adlı korku filminin çekimleri tamamlandı. Kültür Bakanlığı desteğiyle çekilen 'Ses', gaipten sesler duymaya başlayan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Filmin senaryosu 'Anne Tut Elimi' ve 'Büyük Deniz Yükseliyor' romanlarının yazarı Uygar Şirin'e ait. Film 5 Mart 2010'da vizyona girecek. Yapımcılığını Bir Film'in, ortak yapımcılığını Mars Prodüksiyon'un üstlendiği gerilim/korku türündeki filmin çekimleri, 19 Ekim'de İstanbul'da başladı ve yaklaşık dört hafta sürdü.

PATRON OLDU

'Sis ve Gece', '5 Vakit', 'Asi' gibi yapımlardan tanıdığımız Selma Ergeç, 'Ses'te, gaipten sesler duyan 'Derya' karakterini canlandırıyor. 'Hamam', 'O Şimdi Asker', 'Anlat İstanbul' gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Mehmet Günsur ise 'Derya'nın iş yerindeki patronu 'Onur'u oynuyor. Son beş yıldır sinema kariyerine, yurtdışında çevirdiği filmlerle devam eden Günsur, böylece uzun bir aradan sonra 'Ses' filmiyle Türk sinemaseverlerle buluşacak.

SIRADIŞI FİLM

Bugüne kadar birçok başarılı filme imza atan yönetmen Ümit Ünal, 'Ses'le ilgili şunları söyledi: "Hem senaristliğini, hem de yönetmenliğini üstlendiğim uzun metrajlı filmlerin ardından, ilk kez benim tarafımdan yazılmamış bir senaryoya karşı heyecan duydum. Senaryonun beni heyecanlandıran yanı, yüzeyde tür öğelerini zekice kullanırken, derinde incelikli ve dokunaklı bir hikayeyi barındırması oldu. Hikaye temelde gerilim türüne uygun olarak ilerliyor. Ancak elimizde, sıradan bir gerilim filmine kıyasla çok katmanlı ve dokunaklı bir öykü var."

FİLMİN KONUSU

Derya (Selma Ergeç) bir bankanın çağrı merkezinde çalışan ve yaşlı annesi (Işık Yenersu) ile yaşayan genç bir kızdır. Derya'nın hayatı, gaipten duymaya başladığı bir 'ses'in ortaya çıkmasıyla altüst olur. Genç kız başlangıçta 'ses'i duymazlıktan gelmeye çalışsa da, 'ses' kısa sürede hayatını kontrol etmeye başlar. Derya'dan işyerindeki patronu Onur'u (Mehmet Günsür) takip etmesini isteyen 'ses', genç kızın hayatını giderek bir kabusa çevirir.

kaynak:(kralmagazin)

Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor