Sebze pazarı projemiz ile bu sıkıntıyı ortadan kaldıracağız

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, eşi Lebibe İkiz ile, seçim çalışmaları kapsamında Memduhiye Mahallesi'nde Orhan Arslan'ın evine...

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, eşi Lebibe İkiz ile, seçim çalışmaları kapsamında Memduhiye Mahallesi'nde Orhan Arslan'ın evine konuk oldu.

İkiz, ziyaretinde mahalle sakinleri ile sohbet ederek projelerini anlattı.

Değirmenüstü, Memduhiye ve Karşıyaka mahallelerinin merkeze uzak olduğuna değinen İkiz, "Bu mahallelerimiz merkezimize uzak ama bizlere ve gönlümüze uzak değil. Buradaki bayanlarımız salı günleri ilçe pazarına gelmekte zorlanmaktalar. Bunu biliyoruz. İnşallah ilçemizde bu üç mahallemizin faydalanabileceği ve merkezdeki pazardan farklı bir günde kurulacak ikinci bir sebze pazarı projemiz ile bu sıkıntıyı ortadan kaldıracağız. Ayrıca bu mahallelerimize ulaşımı sağlayan şehir içi dolmuş hatlarımızda da düzenlemeye gidilerek günlük tur sayılarını arttırarak sizlerin ilçe merkezine ulaşımınızı kolaylaştıracak planlamalar ve uygulamalar yapılacak" dedi.

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri