Sarıkamış’ta Ramazan Bayramı öncesi çarşı ve pazar yerlerinde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar bayramlık alışverişlerini tamamlamak için kıyafet mağazalarına, bayram şekeri satış yerleri ve marketlere akın etti.
Özellikle şeker, çikolata, kuruyemiş ve tatlı satan dükkanlarda uzun kuyruklar oluşurken, esnaf yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi. Sarıkamış’ta giyim mağazalarında da bayram hareketliliği dikkat çekiyor. Vatandaşlar indirimli ürünleri yakalayabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş yapmaya başladı.
Bayram yoğunluğu yaşadıklarını ifade eden esnaf, bayram öncesi yoğunluğun beklediklerinden daha fazla olduğunu belirterek, "Son günlerde müşteri sayımızda büyük bir artış var. Bayram için şekerleme ve çikolatalara olan talep çok fazla" dedi.
Öte yandan yetkililer yoğunluk nedeniyle vatandaşları alışverişlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarırken, esnaf ise bayram boyunca hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.
Yerel Haberleri
Genç yaşta hayatını kaybetti
Diyarbakır esnafı 9 günlük bayram tatilinin keyfini çıkardı, yüzler güldü
Elazığ’da "Gazze İçin El Ele" kampanyasında, SMS hariç yaklaşık 20 milyon lira bağış toplandı
Bayram tatilinde Antep fıstığına talep arttı
Gaziantep’teki yerli turist yoğunluğu esnafa çifte bayram yaşattı
Mersin’de özel çocuklara ’Sportif Beceri ve Koordinasyon Eğitimi’
Hastanede tedavi gören arkadaşları için toplanıp pankart açtılar
Şehit Üsteğmen Ozan Şarlak mezarı başında dualarla anıldı
Mesleğinin son ustalarından: Durmuş Dede 60 yıldır bakırı sanata dönüştürüyor
Erkeklerin egemen olduğu çay ocağı sektörüne Tokat’ta kadın girişimci dokunuşu