Sarıkamış Kaymakamı Aslantatar, vatandaşlarla buluştu

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Aslantatar, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.Kars’ın Sarıkamış, ilçesi kaymakamı Enis Aslantatar, göreve başladığı günden it...

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Aslantatar, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.
Kars’ın Sarıkamış, ilçesi kaymakamı Enis Aslantatar, göreve başladığı günden itibaren köylerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Aslantatar, son olarak geldiği Odalar köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek, köylerde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Devlet olarak vatandaşların her daim yanında olduklarını ifade eden kaymakam Enis Aslantatar, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları not alarak, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine talimat verdi. Bir süre vatandaşlarla çay içip sohbet eden Aslantatar, daha sonra Odalar köyünden ayrılarak ilçe merkezine döndü.
Kaymakam Enis Aslantatar’ın köy ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.

Yerel Haberleri

Denizlispor’dan Denizli OSB yönetimine tebrik ziyareti
Cumhuriyetin 101’inci yıldönümünde atlarla İstiklal Yolunu geçecekler
Rize’de gerçeğini aratmayan tatbikat
Başkan Alemdar: “İki önemli yatırımı hızla şehrimize kazandırmak istiyoruz”
Şehitkamil’de kaçak işletmelere geçit yok
Vali Varol, kooperatif kuran kadınların serasını inceledi
BTÜ öğrencilerinden TUSAŞ’a yapılan terör saldırısına tepki
Kaymakam Seyhan, şeker pancarı hasadına katıldı
Şanlıurfalılardan teröre lanet
Muş’ta otantik çay ocaklarında sobalar kuruldu