Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Özben göreve başladı

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Ufuk Özben göreve başladı.Görevine başlayan yeni Müdür Ufuk Özben Sarıkamış halkının huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.Özben, göreve başladığı ilk gün il...

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Ufuk Özben göreve başladı.
Görevine başlayan yeni Müdür Ufuk Özben Sarıkamış halkının huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.
Özben, göreve başladığı ilk gün ilçenin güvenliğini en üst seviyeye taşıma hedefinde olduklarını belirtti. Özellikle suç ve suçluyla etkin mücadele, trafik güvenliğini artırma ve vatandaşların güven içinde yaşamasını sağlama konularını öncelikli olarak ele alacaklarını ifade etti.
Ufuk Özben Kimdir?
Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Özben, 15.09.1980 yılında Kırıkkale ilinde doğmuştur. İlk ve Ortaöğretimi Kırıkkale’de tamamlamıştır. 1998 yılında Polis Koleji 2002 yılında Polis Akademisinden mezun olarak komiser yardımcısı rütbesi ile İstanbul ilinde göreve başlamıştır.
Sırasıyla Giresun, Diyarbakır, İzmir ve Gaziantep illerinde görev yapmış olup, 2024 yılında 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi etmiş olup şark görevini ifa etmek için Şehitler diyarı ve Turizm Cenneti Sarıkamış’a atanmıştır.

Yerel Haberleri

Fisko kavşağı belli saatlerde kapanacak
Alanya Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü’ne özel gezi düzenledi
Prof. Dr. Benligiray son yolculuğuna uğurlandı
Naciye Kabakçı Anaokulu’ndan Anlamlı Program
Vanlı şehit ve gazi aileleri için Ankara ve Mersin’e gezi
Vali Kaya, yaşlıları unutmadı
Duayen sanayici Celal Ersoy gözyaşlarıyla uğurlandı
Üniversite personeli ve öğrenciler düzenli kan bağışçısı olacak
FHGC, Elazığ Emniyet Müdürü Karayel ile bir araya geldi
Fenomen ciğerci yaşlıları unutmadı