Şanlıurfa’da tekstil fabrikasında yangın: Tonlarca pamuk kül oldu

Şanlıurfa’da bir tekstil fabrikasında çıkan yangında, tonlarca pamuk kül oldu. Soğutma çalışmalarının sürdüğü fabrikada, büyük çapta maddi hasar oluştu.Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale kara yolunun 25. ki...

Şanlıurfa’da bir tekstil fabrikasında çıkan yangında, tonlarca pamuk kül oldu. Soğutma çalışmalarının sürdüğü fabrikada, büyük çapta maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale kara yolunun 25. kilometresinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede tüm fabrikaya yayıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangına ilk müdahale Şanlıurfa merkezdeki itfaiye ekipleri tarafından yapılırken, yangının büyüklüğü nedeniyle Harran ve Akçakale ilçelerinden takviye ekipler bölgeye yönlendirildi. Ekipler, yoğun çaba harcayarak yangını 5 saatlik çalışma sonrası kontrol altına aldı. Söndürme işlemlerinin ardından fabrikada soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın sonrası tonlarca pamuk balyası kül olurken, fabrikada da büyük çapta maddi hasar oluştu.
Ölü ve yaralının olmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Konya’da apartmanda yangın paniği
Öğretmen eşini, babasının mirasını almadığı için öldürmüş
Akseki’de tarım arazisinde yangın
Belediyenin logosundaki kalp çalındı
Tekirdağ’da motosikletli denize düştü
Kreşte çocuğun üzerine kahve döküldü
Ordu’da kamyonet ile otomobilin çarpıştı: Kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Şömineden sıçrayan ateş tek katlı evi küle çevirdi
Bakan Tunç, TUSAŞ saldırısının 8 savcı tarafından soruşturulduğunu bildirdi
İsrail Lübnan’ın güneyine saldırdı: 8 ölü