Sandıkçı: “Çocuklarımızı hediyelerle buluşturmaya devam ediyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te geleneği sürdürüyor, çocuklarımızı hediyelerle buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.Canik Belediyesinin “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” isimli projesinde başvurular başladı. İlçede her yıl...

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te geleneği sürdürüyor, çocuklarımızı hediyelerle buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.
Canik Belediyesinin “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” isimli projesinde başvurular başladı. İlçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve binlerce çocuğun katıldığı proje kapsamında, bu yıl da birbirinden güzel hediyeler sahiplerini bulacak. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesiyle çocukları ve gençleri yaz tatili döneminde camilerin manevi atmosferiyle buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti. Proje başvuruları, 05-25 Haziran tarihleri arasında, belediyenin web sitesi üzerinden alınacak.

Hedef güçlü nesiller
Milli duyguları kuvvetli, kültürel değerlerin bilincine sahip olarak yetiştirdikleri nesillerin, manevi yönden de güçlü olmalarına önem verdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te geleneği sürdürüyor, çocuklarımızı hediyelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Haydi Güle Oynaya Camiye Gel projemizle, çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatili dönemini verimli bir şekilde geçirmelerine katkılar sağlarken, hediyelerimizle onların mutluluğuna ortak olacağız. Projemiz vesilesiyle nesillerimizin emek ve başarı gibi kavramları, zihinlerinde daha olgun bir hale getirmelerini sağlamış olacağız” diye konuştu.
İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrencilerin başvurularının kabul edildiği projede kırtasiye seti, taşınabilir oyun konsolu, video oyun konsolu, akıllı saat, bisiklet ve kulak üstü bluetooth kulaklık ödülleri verilecek.

Kültür Haberleri

Altın Portakal’da prömiyeri yapılan “Mukadderat” dakikalarca alkışlandı
Vezirköprü’de Faruk Dilaver Söyleşisi
’Altın Eller’ Ömer Özkan ve Özlenen Özkan, nakil hastaları ve kendilerinin anlatıldığı belgeseli izledi
Muğla’dan Menteşe’ye Fotoğraf Sergisi açıldı
Başkan Demirci’den ceviz festivaline davet
Hititlere ait 212 eser Güney Kore’de görücüye çıktı
MTO’dan Sedir Adası kazılarına destek
Tarsus’ta ’Slow Food Yeryüzü Pazarı’ yeni sezona ’merhaba’ dedi
Ünye’de Tarihi Meydan Hamamı’nda çalışmalar başladı
Yeşilay’ın sergisinde Manisa’dan da fotoğraf yer aldı