Sakarya’da araçlar çamurla kaplandı

SAKARYA (İHA) – Kuzey Afrika’dan gelen toz taşınımı ile birlikte yağan yağmur Sakarya’da park halindeki araçların üzerini çamur olarak kapladı. Bazı vatandaşlar soluğu oto yıkamacılarda alırken bazıları da kendi imkanlarıyla araçlarını temi...

SAKARYA (İHA) – Kuzey Afrika’dan gelen toz taşınımı ile birlikte yağan yağmur Sakarya’da park halindeki araçların üzerini çamur olarak kapladı. Bazı vatandaşlar soluğu oto yıkamacılarda alırken bazıları da kendi imkanlarıyla araçlarını temizledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarılar sonrasında Türkiye, Kuzey Afrika’dan taşınan çöl tozunun etkisi altına girdi. Sahra Çölü üzerinden gelen toz taşınımı, Sakarya’da çamur şeklinde park halindeki otomobillerin üzerine yağdı. Bazı vatandaşlar soluğu oto yıkamacılarda alırken bazıları da kendi imkanlarıyla araçlarını temizledi. Toz kaplanan aracını kendi imkanları ile yıkayan Tuncay Kılıç, “Çamur yağmış arabamızı temizliyoruz. Park halindeki çoğu araç bu şekilde, iki gündür aynı durumla karşı karşıyayız” dedi.

Yaşam Haberleri

Bitlis Valisi Karakaya, çiftçilerle bir araya geldi
Vali Karakaya, Ahlat’ta elma bahçesini gezdi
5 gündür kayalıklarda mahsur kalan keçi AFAD ekiplerince kurtarıldı
Şırnak Valiliğinden sağanak yağış uyarısı
Ege Denizi’nin güneyinde fırtına bekleniyor
Elazığ’da 16 ağır hasarlı bina tespit edildi
Köylüler bilinçsiz defne üretimi konusunda bilgilendirildi
Osmangazi’de iklim değişikliğinin etkileri konuşuldu
Jeoloji Mühendisi Çelik uyardı: "Mardin ve Cizre’de de yıkım olabilir"
Alaplı’da denizde devasa hortum