Sakarya’da 2 ahır ve 2 samanlık alevlere teslim oldu: 1 yaralı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde samanlıkta çıkan yangın, komşunun ahırına da sıçradı. Alevlerin sıçradığı toplam iki ahır ve iki samanlıkta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. 1 kişinin yaralandığı yangında; 1 buzağı telef oldu, 1 b...

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde samanlıkta çıkan yangın, komşunun ahırına da sıçradı. Alevlerin sıçradığı toplam iki ahır ve iki samanlıkta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. 1 kişinin yaralandığı yangında; 1 buzağı telef oldu, 1 buzağı yaralandı ve 5 bin balya samanda küle dönüştü.
Yangın, Nevrin Mahallesi üzerinde bulunan samanlıkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, samanlıkta çıkan yangın bitişiğinde bulunan diğer samanlık ve 2 ahıra sıçradı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale etmek isteyen A.C. yaralanırken, 1 buzağı telef oldu, 1 buzağı da yaralandı. İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Toplam 5 bin balya samanın da alevlere teslim olduğu yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Biga’da alabora olan teknedeki 7 kişi Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı
Karabük’te trafik kazaları: 3 yaralı
Çocukları fuhuşa zorlayan çete çökertildi: 4 gözaltı
Parkta motosiklet 5 metrelik çukura düştü: 2 yaralı
80 yaşındaki adam yengesini vurduktan sonra intihar etti
Cinnet getiren şahıs karısı ve oğlunu vurduktan sonra intihar etti
ABD’yi vuran Helene Kasırgası’nda can kaybı 69’a yükseldi
İsrail’in Yemen’e düzenlediği saldırıda 4 kişi öldü
Kırıkkale’de kanala düşen adamın ayağı kırıldı
John Kasırgası’nın vurduğu Meksika’da can kaybı 22’ye yükseldi