Sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi tutuklandı

Bursa’dan sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi, Samsun’da polis tarafından gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan sahte çekle panelvan araç satın alınmasıyla ilgili şikayet üzerin...

Bursa’dan sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi, Samsun’da polis tarafından gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan sahte çekle panelvan araç satın alınmasıyla ilgili şikayet üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılarak Samsun’da bulunan A.F. ve C.A.B. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Atakum ve İlkadım ilçesinde yaptığı takip ve çalışma sonucu A.F. ve C.A.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Samsun Adliyesine sevk edilen 2 kişi Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Bursa Adliyesindeki nöbetçi mahkemeye ifade verdi. Akşam saatlerinde nöbetçi mahkemece tutuklanan A.F. ve C.A.B. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Muş’ta seyir halindeki otomobilin motor kısmı alevlere teslim oldu
Takla atan otomobil alev alev yandı, pencereden çıkarak kurtuldular
Denizli’de 2. gününe giren yangından yükselen alevler geceyi aydınlattı
Edirne’de silahlı kavga: 1 yaralı
Narkotik polisinden torbacı operasyonu: 2 gözaltı
Yolun karşısına geçmek isteyen yabancı uyruklu kadın, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti
Samsunlu er şehit oldu
İsrail’den Lübnan’a İHA’lı saldırı
Gazipaşa’da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Konya’da balkonda mahsur kalan kedi kurtarıldı