Şahinbey, Gazianteplileri sevdikleri kitaplar ve yazarlarla buluşturuyor

Şahinbey Belediyesi açılışını gerçekleştirdiği kitap fuarında; kitapseverler yazarlarla bir araya geliyor.Şahinbey Belediyesi tarafından hafta sonu açılışı gerçekleştirilen ‘Şahinbey Kitap Günleri” kitap fuarında Yücel Arzen, Bahadır Y...

Şahinbey Belediyesi açılışını gerçekleştirdiği kitap fuarında; kitapseverler yazarlarla bir araya geliyor.
Şahinbey Belediyesi tarafından hafta sonu açılışı gerçekleştirilen ‘Şahinbey Kitap Günleri” kitap fuarında Yücel Arzen, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hatice Kübra Tongar, Mehmet Akif Ersoy, Hulki Cevizoğlu, Şermin Yaşar, Talha Bora Öge, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Dijital Baba Orhan Toker, Saliha Erdim ve Serdar Tuncer kitap dostları ile bir araya geldi. Kitap fuarına öğrenciler ve kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.
“Fuarımız 20 Ekim’e kadar devam ediyor”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kitaplarla vatandaşları sekizinci kez bir araya getirdiklerini belirterek, “Okuyucuların, kitapların ve yazarların bir araya geldiği, çok önemli ve güzel bir fuar gerçekleştiriyoruz. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne çocukları ile birlikte gelen aileler, 170 yayın evi arasından istedikleri kitapları çok rahat bulabiliyor ve çocuklarına okuma kültürünü aşılayabiliyorlar. Bu fuarda ki asıl amacımız; çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımıza kitapları sevdirmek. Okuma alışkanlığı kazandırmak. 20 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan ve birbirinden değerli yazarlarımızın konferans vereceği fuarımıza, tüm vatandaşlarımızın en az bir defa ziyaret etmesini bekliyorum” diye konuştu.

Kültür Haberleri

Tunceli’de 2 gün sürecek ’Anadolu’nun Horasan’ı Tunceli’ sempozyumu başladı
Gezici Kütüphane’den 12 bin kişiye hizmet
29 Ekim coşkusu Denizli’de 9 gün sürecek
GAÜN’de kozmik denemeler sergisi açıldı
Engelli Yazar Öncel’den Dalaman Kaymakamı’na ziyaret
Samsun’da çocuk şenlikleri devam ediyor
Konyaaltı Belediyesi’nden üreten kadınlara destek
Sanayi atıkları sanata dönüştü
Bağcılar Kitap Fuarı 18 Ekim’de başlıyor
Alanya’nın kültürel mirasının mobil uygulaması çıktı