Saadet Partisi'nde seçim çalışmaları sürüyor

Sertkaya, seçmenlere seslenerek, ''12 Haziran'da 550 milletvekilini işe alacaksınız. İkametgahını ve sicil kaydını iyi sorun'' dedi.

MALATYA'DA GENEL SEÇİME DOĞRU -SP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI SERTKAYA: ''12 HAZİRAN'DA 550 MİLLETVEKİLİNİ İŞE ALACAKSINIZ, İKAMETGAHINI, SİCİL KAYDINI İYİ SORUN''

Saadet Partisi (SP) Malatya milletvekili aday Mustafa Sertkaya, seçmenlere seslenerek, ''12 Haziran'da 550 milletvekilini işe alacaksınız. İkametgahını ve sicil kaydını iyi sorun'' dedi.
     Malatya İl başkanı Osman Marasalı, Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay ile milletvekili adayları Mehmet Asiltürk, Mustafa Sertkaya, seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi ilçesi ve Orduzu beldesi'ni ziyaret etti.
     İlk olarak Battalgazi ilçesini ziyaret eden heyet, vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
     Milletvekili adayı Mustafa Sertkaya, AK Parti'yi sert bir dille eleştirerek, ''Bunlar tavına gelene kadar bizim ömrümüz biter. Bunlar usta olana kadar biz herhalde kabristanı da boylayacağız. Rahmetli Genel Başkanımız Erbakan hoca bunlara öğretti ama başka bir yerden emir alınca değiştiler. O yüzden ustalık belgesi alamazlar. 12 Haziran'da 550 milletvekili işe alacaksınız. Bunları işe alırken ikametgahını ve sabıka kaydını iyi sorun. 12 Haziran'da ikametgahı İslam Birliği olan Saadet Partisi'ne oy vereceksiniz. Bunların sicili bozuk'' dedi.
     Milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ise herkesin 12 Haziran'da oy kullanmasını isteyerek, şunları kaydetti:
     ''Bizler bir başka parti göreve gelmesin' diye birilerini destekleyerek, memleketi düzlüğe çıkartamayız. 12 Haziran'da gidip oy kullanacağız. Oy verdikten birkaç ay sonra 'Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim' diye hayıflanmayalım.''
     Orduzu beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay da devletin faiz batağında olduğunu savunarak, şunları söyledi:
     ''Türkiye'nin şuanda toplam iç ve dış borcu 560 katrilyondur. Bu borçların faizi olarak biz her sene yılda 50 katrilyon para ödüyoruz.''

Yerel Seçim 2014 Haberleri