Rusya, Ukrayna’da fabrikayı vurdu: 2 ölü

Rus güçlerinin Ukrayna’nın kuzeyindeki Sumi kentinde bir fabrikaya düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı.Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar yoğunlaşarak devam ediyor. Rus güçleri gece saatlerinde Ukr...

Rus güçlerinin Ukrayna’nın kuzeyindeki Sumi kentinde bir fabrikaya düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı.
Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar yoğunlaşarak devam ediyor. Rus güçleri gece saatlerinde Ukrayna’nın kuzeyindeki Sumi kentinde bulunan bir fabrikayı hedef aldı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Yetkililer saldırının ardından çıkan yangının hava kirliliğine yol açması nedeniyle bölge sakinlerine dışarı çıkmamaları ve pencereleri kapatmaları çağrısında bulundu.
Öte yandan, Ukrayna Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, gece boyunca Rusya’ya ait 18 insansız hava aracından 12’sinin düşürüldüğü bildirildi. Ukrayna topraklarına ise 4 insansız hava aracının düştüğü aktarıldı. Rusya’nın saldırısı sırasında İskender-M füzesi de kullandığı aktarıldı.

Asayiş Haberleri

ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi
Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı
ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a yönelik 3’üncü bir suikast girişiminin engellendiğini açıkladı.
Yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp Türkiye’den kaçmaya çalışan 2 Rus yakalandı
Antalya’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
Yenidoğan çetesi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı
Hizbullah: “Saldırı Filistin halkına destek vermek, Lübnan’ı ve halkını savunmak için gerçekleştirildi”
Çorum’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı
Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi
Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu