Royal Halı İnovasyon ödülünü kimseye kaptırmıyor

Gaziantep'in ünlü halı firmalarından biri olan Royal Halı, Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen “İnovasyon Yarışması”nda üst üste 3 yıl birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

GAZİANTEP - Kısa bir süre içinde birçok ödül ve başarı elde ettiklerini belirten Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, “Faaliyete 2005 yılında başladık. Gaziantep’te özel ürünler yapan firma görmediğimiz için işe biz soyunduk. 6 yıl içinde önemli bir mesafe kat ettik. İnvovasyon, Ar–Ge, yeni ürünler ile gelişme gösterdik. Bu ürünler bizi her zaman bir adım öne geçirdi. Halı sıralamasında 2009 ve 2010 yıllarında ilk 500 firmanın içinde yer alan 16 Gaziantepli firmalardan birisi de biziz. Pierre Cardin Halı’ya ise 2007 yılında başladık. Pierre Cardin’in hem Türkiye hem de dünya lisansını aldık. Dünya lisansı ile dağıtımını yaptık. Çok güzel bir ihracat ivmesi kazandık.” dedi.

CAİLLUO’NUN DÜNYA LİSANSINI ALDI
  Cailluo Halı’nın dünya çocuk lisansını aldıklarını vurgulayan Dağcı, “Cailluo 2–6 yaş arasında büyük bir izleyici kitlesine sahip. Bu doğrultudan hareket ederek Cailluo’nun lisansını alıp Royal ailesine kattık. Gaziantep Sanayi Odası’nın düzenlediği İnovasyon yarışmasında 3 yıl üst üste ödül alan tek firmayız. Ayrıca İstanbul Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu İnovasyon yarışmasında ilk 17 finalistten biri seçildik ve ödül aldık. Yılın Altın Markası ve Altın Adam Ödülü'nü aldık. Bizim firmamız devamlı yenilikler ve farklılıklarla ön planda olmak istiyor. Bunu kendimize bir ilke edindik. Bizim amacımız fiyat rekabeti yapmak değil. En değerli ürün rekabeti yapmak.” diye konuştu. (CİHAN)

Hibe - Proje - Burs Haberleri