Romanya’da sel: 4 ölü

Romanya’nın doğusunda etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde 4 kişi hayatını kaybetti.Romanya’nın doğusunu vuran şiddetli yağış, sel felaketini beraberinde getirdi. Selden 8 bölgede 19 köy etkilenirken, yollar çamur ve molozl...

Romanya’nın doğusunda etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde 4 kişi hayatını kaybetti.
Romanya’nın doğusunu vuran şiddetli yağış, sel felaketini beraberinde getirdi. Selden 8 bölgede 19 köy etkilenirken, yollar çamur ve molozla doldu. Acil Durum Müdahale Biriminden yapılan açıklamada, selden en çok etkilenen Galati’de 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu incelemelerde bulunmak üzere Galati’ye doğru yola çıktı.

Orta Avrupa ülkeleri teyakkuzda
Çekya, Polonya, Slovakya, Macaristan ve Almanya’nın güneyi ile Avusturya’nın bazı bölgelerinde de yetkililer alarma geçti. Çekya-Polonya sınırındaki bazı kasabalarda nehirlerin alarm seviyelerini aşması nedeniyle tahliye çalışmaları başladı. 2002 yılında büyük sel felaketi yaşayan Çekya’nın başkenti Prag’da sel bariyerleri kuruldu. Polonya’nın güneybatısındaki tarihi Glucholazy kasabasında itfaiyeciler, taşan nehrin kenarına yüzlerce kum torbası yığdı, bazı sakinler evlerinden tahliye edildi.

Asayiş Haberleri

Ucuz arsa satma vaadi ile vatandaşları dolandıran 7 şüpheli yakalandı
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde bir adam, karısını öldürdükten sonra intihar etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
Su meselesi yüzünden otomobiline çarpıp öldüresiye dövdüler
Eşi gözaltına altına kadın çılgına döndü
Pendik’te kuyumcudan saniyeler içinde 5 milyonluk altın çaldılar, o anlar kamerada
Seyir halindeki otomobil alev aldı
İsrail, BM Barış Gücü’nü vurdu: 2 yaralı
İstanbul trafiğinde denetimler yeni nesil radar cihazı ile yapılıyor
Avcılar’da bulunan law silahının eski askere ait olduğu ortaya çıktı
Hınıs’ta üniversite öğrencilerine bilgilendirme