RIB Software, RIB CostX’in Türkiye’ye sunulduğunu duyurdu

Yazılım şirketi RIB Software, RIB CostX’in Türkiye’ye sunulduğunu duyurdu.Dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden RIB Software, BIM ve 2D yaklaşık maliyet yazılımı çözümü RIB CostX’in Türkiye’ye sunulduğunu duyurdu. RIB Softwar...

Yazılım şirketi RIB Software, RIB CostX’in Türkiye’ye sunulduğunu duyurdu.

Dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden RIB Software, BIM ve 2D yaklaşık maliyet yazılımı çözümü RIB CostX’in Türkiye’ye sunulduğunu duyurdu. RIB Software, CostX’i yeni piyasalarda sunarak yerel inşaat şirketlerini, yüklenicileri ve geliştiricileri verimliliği artırma, maliyetleri azaltma ve projeleri zamanında ve bütçe dahilinde teslim etme konusunda desteklemeyi hedefliyor. CMA Construction İnşaat Öncesi Direktörü Daniel Deter, "CostX, gördüğümüz en güçlü 2D ve 3D kombine yaklaşık maliyet hesabı aracıdır" dedi.

Royal BAM Group İnşaat Öncesi Direktörü Gary Dowden, "Kullanım kolaylığı ve 2D ve 3D metraj hesabı amaçlarına yönelik işlevsellik açısından incelediğimizde piyasanın en iyisi" dedi.

Soben Kurucu ve Genel Müdürü Scott Smyth, "Artık Birleşik Krallık’ın en büyük ve en karmaşık inşaat ve altyapı projelerinden bazılarında CostX’i kullanıyoruz" dedi.

RIB Software İş Geliştirme Müdürü Alexander Haagendrup, "CostX’i Türkiye’ye getirerek bu bölgedeki inşaat uzmanlarına sektör lideri yazılım çözümümüze erişim imkanı sunmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Ekonomi Haberleri

Amasya Üniversitesinde serada üretim
SPK Başkanı Gönül: "Türkiye’nin alanında ilk ve tek olma özelliğine sahip olacak SPK Finans Anadolu Mesleki Teknik Lisesi’nde sona geldik"
SERKA’nın 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Iğdır’da gerçekleştirildi.
Türkeli’de mantar bolluğu
Atlantik Konseyi’nde temiz ve güvenli enerjinin geleceği konuşuldu
Şehitkamil’de meme kanseri farkındalık ayı etkinliği düzenlendi
Başkan Doğan; “Halk Et, Halk Süt ve Halk Ekmek’i yapan Türkiye’deki tek belediyeyiz”
Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı
Bakan Şimşek: “İşsizlik oranı ağustosta aylık 0,3 puan düşüşle yüzde 8,5 oldu”
Samsun’da Büyük Turizm Buluşması