RHG Enertürk Enerji Stadyumu yeni sezona hazırlanıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde şehrin markası Kayserispor’un maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda çim serimi çalışması yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından UEFA ve...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde şehrin markası Kayserispor’un maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda çim serimi çalışması yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından UEFA ve FIFA standartlarına uygun olarak hazırlanan ve birçok testi başarılı şekilde geçen sahada çim serimi işlemlerine başlandı.
Büyükşehir belediyesi ekiplerince yeni sezon hazırlıkları kapsamında şehrin markası Kayserispor’un maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda çim serimi işlemlerine başlandı. Çalışmalar kapsamında saha sıyırma işlemleri ile başlanarak mevcut kotun 25 santimetre altına inilen bu işlem bir hafta devam etti. Öte yandan sonrasında ise temiz kum çekim işlemi yapılarak, bu şekilde saha seviyesi 10 santimetre düşürüldü ve lazer tesviye makinesi ile saha beşik çatı formatına getirildi.
Dört gün sürmesi planlanan gübreleme ve çim serme işlemi sonrasında çimlerin kök salması için 1 hafta dinlendirilerek gözlemlenecek. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından sahada HYBRIT sistem çalışmaları yapılacak.

Spor Haberleri

Türk terminatör madalyaya doymuyor
Erzurumspor FK, Pendikspor mesaisi başladı
Rektör Özkan şampiyonlarla buluştu
Ağrı’nın tek kadın futbol takımı, “kız çocukları” için yeşil sahada ter döktü
Dulkadiroğlu Belediyesi’nden amatör spora 425 bin lira destek
Yasin Yazıcı, Tavşanlı Akıncılarspor’da
Gediz’de okullarda spor tanıtımı ile gençler spora kazandırılıyor
İzmir Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine 22 milyon liralık can suyu
40 bine yakın çocuğa spor yapma imkanı
Maça bir gün kala lisansları çalınan futbolcular, sahaya çıkmayı başarsalar da maçı kazanamadılar