Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Meşk-i Muhabbet ve Sohbet programına katıldı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Meşk-i Muhabbet ve Sohbet” programına katıldı.Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz,...

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Meşk-i Muhabbet ve Sohbet” programına katıldı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Tokat İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Meşk-i Muhabbet ve Sohbet” programına katıldı. Yağıbasan Medresesi’nde (Türk İslam ve Bilim Tarihi Müzesi) gerçekleştirilen programa, Tokat Valisi Abdullah Köklü, eşi Yasemin Köklü, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Gündüz, haftanın manevi anlamına dair bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ardından ilahi ve kasideler seslendirildi.

Yerel Haberleri

Yeşilay Genel Başkan Doç. Dr. Dinç: “Her çocuk toprağımız kadar mukaddestir”
Tedavi gören hastalara acil şifa diledi
Elazığ’da şehit Ataş için mevlit okutuldu
AFAD Başkanı Memiş, "Tedbirler ve önlemler sayesinde çok yoğun yağışa rağmen ciddi bir problem yaşamadık"
Karabük Belediyesinin aşevi gönülleri ısıtıyor
Elazığ’da Dünya Yaşlılar Günü etkinliği
Genç yetenek İnegöl Kafkas Futbol Akademisine transfer oldu
Doğan: “Durmak bize göre değil”
Gönüllere dokunuyorlar
Büyükşehir’den ahd-ı vefa