Red Bull Takımı FUT Esports ve Galatasaray Esports yarı finalde karşılaşacak

VALORANT turnuvası Red Bull Home Ground’da finalin adı belli oldu. 19-20 Ekim’de grup mücadelesi verilen turnuvada A grubundan Galatasaray Esports ve BBL PCIFIC finale kalırken, B grubunda ise Red Bull takımı FUT Esports ve Eternal Fire fin...

VALORANT turnuvası Red Bull Home Ground’da finalin adı belli oldu. 19-20 Ekim’de grup mücadelesi verilen turnuvada A grubundan Galatasaray Esports ve BBL PCIFIC finale kalırken, B grubunda ise Red Bull takımı FUT Esports ve Eternal Fire finale adını yazdırdı.

Dünyanın en büyük sezon arası VALORANT turnuvalarından Red Bull Home Ground, Türkiye finalinde mücadele edecek takımlar belli oldu. 19-20 Ekim’de Kıran kırana geçen grup mücadelelerinde iyi bir başarı gösteren Red Bull Takımı FUT Esports finale adını yazdırırken, Galatasaray Esports, BBL PCIFIC ve Eternal Fire da finale kalan diğer takımlar oldu.

Türkiye’nin en iyi takımları Red Bull Home Ground’da mücadele edecek
576 bin kişi tarafından canlı izlenen grup aşamalarının sona ermesiyle birlikte turnuvanın finali de 26-27 Ekim’de İstanbul’un en ikonik mekanlarından biri olan Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak. Yarı finalde 4 maçının 3’ünü kazanan Red Bull takımı FUT Esports ile Galatasaray Esports karşı karşıya gelirken, BBL PCIFIC ve Eternal Fire da final için mücadele edecekler. Cumartesi günü başlayacak yarı final maçlarının ardından Pazar günü oynanacak final müsabakalarıyla Berlin’de Türkiye’yi temsil eden takım olacak.

Berlin’e giden yol İstanbul’dan geçiyor
Agon by AOC, Blacklyte ve Paycell partnerliğiyle düzenlenen Türkiye finalini kazanan takım, 20-24 Kasım’da Berlin’de gerçekleşecek Red Bull Home Ground Dünya Finali aşamasında dünyanın en iyi takımlarına karşı mücadele hakkı elde edecek.

Teknoloji Haberleri

YHT tünelinde nefes kesen tatbikat gerçeği aratmadı
Eskişehir Astronomi Günleri’nde çocuklar gökyüzünü keşfetti
Menteşe Belediyesi robotik ve kodlama eğitimleri başlıyor
TEI, Türkiye’nin Millî Güçleriyle SAHA EXPO 2024’te
Görünüş olarak birbirinin aynısı olan yeni telefonları artık satıcılar bile zor ayırt ediyor
Eskişehir Fatih Fen Lisesi ‘Uluslararası Buluş Yarışması’nda dünya birincisi oldu
Nikita Türkmen’den diş sağlığında yapay zeka destekli 3D printer sistemi
HÜRJET süpersonik ses hızının üzerine çıkmayı başardı
Yeni HUAWEI Watch 4 PRO, eSIM desteği ile Turkcell’de
OMÜ’de Uygulamalı Katalizör Semineri