Kırşehir’de Beyazay Derneği Şubesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla geleceğin teminatı olarak görülen çocukları sevindirdi.
Kırşehir Beyazay Şubesi, bu bayramda da ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı. Dernek gönüllüleriyle birlikte yürütülen çalışmalarda, onlarca çocuğun bayramlık kıyafetleri temin edilerek kendilerine teslim edildi.
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Kırşehir Şube Başkanı Adnan Göçmen, "Bu bayramda da Beyazay Şubesi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı giydirerek gözlerindeki o güzel parıltıyı görmek ve hissetmek bizler için tarif edilemez bir duygu. Hep birlikte yarınlarımızın çocuklarının yüzleri gülsün istiyoruz" dedi.
Göçmen, Beyazay ailesi olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her zaman çocukların ve ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Yerel Haberleri
KAMİAD Zonguldak Ekonomi Zirvesinde
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Filyos Türkiyemizin de enerji üssü konumundadır"
Van’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi
Kağıt toplayıcısı gençten örnek davranış
Eğitimde stratejik buluşma çalıştayı gerçekleştirildi
Zihinsel engelli kadının kayıp ihbarı ekipleri harekete geçirdi
AFAD’dan polis ekiplerine yangın eğitimi
Kulu’da mevsimlik tarım işçileriyle ilgili toplantı
Atatürk Üniversitesi’nden uluslararasılaşma vizyonu doğrultusunda önemli bir adımı daha
Başkan Güler: "Sokak hayvanlarına doğal yaşam alanları oluşturulması için tüm desteği vereceğiz"