QNB Group’tan Mısır ve Türkiye’deki markalarını birleştirmek için stratejik hamle

QNB Group, Mısır ve Türkiye’deki markalarının QNB adı altında faaliyet göstereceğini duyurduOrta Doğu ve Afrika’nın önde gelen finans kuruluşlarından QNB Group, Mısır ve Türkiye’deki markalarını birleştirmek için önemli bir strate...

QNB Group, Mısır ve Türkiye’deki markalarının QNB adı altında faaliyet göstereceğini duyurdu

Orta Doğu ve Afrika’nın önde gelen finans kuruluşlarından QNB Group, Mısır ve Türkiye’deki markalarını birleştirmek için önemli bir stratejik hamle yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; yeniden markalaşma kapsamında Mısır’da QNB Alahli ve Türkiye’de QNB Finansbank tek bir "QNB" adı altında faaliyet gösterecek.

QNB Group İcra Kurulu Başkanı Abdullah Mubarak Al Khalifa şunları söyledi: "Mısır ve Türkiye’de birleşik marka kimliğimizi açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Bu stratejik adım, markamızı daha güçlü ve daha organize hale getirerek dünya çapındaki müşterilerimizin zihnine yerleştirme kararlılığımızın altını çiziyor. Faaliyetlerimizi QNB çatısı altında birleştirerek, inovasyonu teşvik etmek, erişim alanımızı genişletmek ve hissedarlarımıza daha fazla değer sunmak için daha iyi bir konumda bulunuyoruz. Bu yeniden markalaşma ile QNB, müşteri odaklılık temel değerlerini koruyarak önümüzdeki yıllarda başarısını ve büyümesini sürdürmeyi dört gözle beklemektedir. QNB Group şu anda 8,4 milyar ABD doları marka değeri ile Orta Doğu ve Afrika’daki en değerli banka markasıdır. Grup, iştirakleri ve bağlı şirketleri aracılığıyla üç kıtada 28 ülkeye yayılmakta ve kapsamlı bir gelişmiş ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır" dedi.

Ekonomi Haberleri

Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
BAÜN’ün Kuzuları Dünyaya Gözlerini Açmaya Başladı
Türk-Arap Ekonomi Forumu’na geri sayım başladı
DDC Makina, 958 firmanın stant açacağı Avrasya Fuarı’na katılacak
Samsun tarımında ’kokarca’ ve ’domuz’ tehdidi
Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başladı.
Sağlam: “Ülkemizde kadın üreticilerimize 21 yılda 15 milyar TL destek verildi”