Pursaklar 1566. Cadde - Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi ertelendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar 1566. Cadde-Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak yapımının işi ertelendiğini açıkladı.ABB’den yapılan açıklamada şöyle denildi:'Hemşehrilerimiz tarafından yapımı yıllardır beklenen ve bölgede...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar 1566. Cadde-Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak yapımının işi ertelendiğini açıkladı.
ABB’den yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Hemşehrilerimiz tarafından yapımı yıllardır beklenen ve bölgede büyük ihtiyaç haline gelen “Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” kapsamında kapatılacak yol ve alternatif güzergâhlara Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü, Ankara Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ve Pursaklar Bölge Trafik ekiplerince sahada yapılan değerlendirmeler sonucunda karar verilmiştir. Belediyemiz bu kararı harfiyen uygulamıştır.
İlçeye değer katacak ve kronik sorunları çözecek bu büyük projenin geçici sıkıntılarının olması doğal bir durumken bazı yolların kapatılmasına Pursaklar Belediye Başkanı yoğun itirazlarda bulunmuştur.
“Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” Pursaklar Belediye Başkanının yoğun itirazları nedeniyle, kendisinin bize ileteceği alternatif bir güzergâh önerisi ulaşıncaya dek askıya alınmıştır."

Yaşam Haberleri

Başkan Yetişkin yol çalışmalarını yerinde inceledi
Kuşadası Belediyesi kenti kış mevsimine hazırlıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden şehrin kuzeyine asfalt hamlesi
Giresun’da motorlu kara taşıtları sayısında artış
Başkan Boltaç: "Yaşanabilir bir gelecek için biz de gönüllüyüz"
Marmaris’te trafikte eşek tehlikesi
Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok
Bingöl’de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Başkan Aras Sürdürülebilirlik Kongresi’ne katıldı
Elazığ’da nadir görülen mercek bulutu görüntülendi