Projelerimizi 26 Mart'ta Mitingde Açıklayacağız

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, 'Akçadağ ile ilgili projelerimizi 26 Mart tarihinde yapacağımız mitingde kamuoyu ile paylaşacağız' dedi.

MALATYA GÜNCEL - AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, "Akçadağ ile ilgili projelerimizi 26 Mart tarihinde yapacağımız mitingde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Kazgan, Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette, Akçadağ başta olmak üzere tüm Malatya'yı yakınen tanıyor ve biliyorum. İl genel Sekreterlik dönemimde fırsatım olmuştu, diyerek sözlerine şöyle devam etti, "Köyler, kırsal alan ve varoş olarak anlaşılırdı. Bu bölgelere hizmet denilince de, sadece yol, su, elektrik ve okuldan ibaret bir anlayış vardı. Artık büyükşehir ile birlikte köylerimiz mahalle olma avantajına kavuşacak. Köylerimizde artık merkezdeki mahalleler ile aynı hizmeti alacak. Bundan sonraki süreçte mahalle statüsü kazanacak olan köylerimize en iyi hizmeti getireceğiz" şeklinde konuştu.

Kazgan, doğduğu ilçeye hizmet için aday olduğunu belirterek, 26 Mart'ta Akçadağ'da yapacağımız mitinde prolerimizi kamuoyu ile paylaşacağız, dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, "Sizleri İl Genel Sekreterliği yaptığınız dönemlerden biliyoruz. Bu süreç içerisinde Akçadağ'ın gelişmesi için projeler hazırladığınıza şahit olmuştuk, umarız Blediye Başkanı seçilir ve bu projelerinizi hayata geçirirsiniz, Sizlere başarılar dilerim" dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri