Polisten vatandaşlara “Afişli” uyarı

Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından hazırlanan afişlerle vatandaşlar “Tefecilik ve parada sahtecilik “ konularında uyarıldı.Malatya’da “Tefecilik ve parada sahtecili...

Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından hazırlanan afişlerle vatandaşlar “Tefecilik ve parada sahtecilik “ konularında uyarıldı.
Malatya’da “Tefecilik ve parada sahtecilik “ olaylarını engellemek amacıyla harekete geçen polis ekipleri, hazırladıkları afişlerle vatandaşları uyardı.
Üzerinde "Başkalarına kazanç amaçlı ödünç para veren kişiler 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” Ülkede veya yabancı ülkelerde kanunen tedavülde bulunan parayı, sahte olarak üreten, ülkeye sokan, nakleden, muhafaza eden veya tedavüle koyan kişi 2 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır" yazılı afişleri hazırlayan ekipler Mahalle Muhtarlıkları insan hareketliliğinin yoğun olduğu bölgelere asılan afişlerle vatandaşlara uyardı.

Güncel Haberleri

Şarlak: “Yerinde dönüşüm hibe ve kredisi TEFE/TÜFE oranında artırılmalıdır”
Servis aracının çarptığı yaya ağır yaralandı
Esnaf ile müşterinin bıçaklı kavgasında: 7 kişi yaralandı
Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Kayısıya alternatif olarak yetiştirdiği bademlerden yüksek verim elde etti
Doğanşehir’de altyapı çalışmaları devam ediyor
Osmanlı Ocakları’nda kongre heyecanı
Akçadağ’daki yeni çarşı çalışmalarında sona doğru
Taşkın, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi
Domatesin kurusu yüz güldürüyor