Polisten asayiş uygulaması

Eskişehir’de polis ekiplerince bir adreste yapılan çalışmada, 3 şüpheli üzerinden tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, diğer 1 şüphelinin ise kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.Eskişehir’de suç ve suçlularla mücadel...

Eskişehir’de polis ekiplerince bir adreste yapılan çalışmada, 3 şüpheli üzerinden tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, diğer 1 şüphelinin ise kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.
Eskişehir’de suç ve suçlularla mücadele kapsamında Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir adreste arama yapıldı. Yapılan aramalarda, B.Ç. ve A.K. isimli şüpheliler üzerinden 2 ruhsatsız tabanca ve 4 fişek, B.K. isimli şüpheliye ait olduğu tespit edilen ise 0,09 gram metamfetamin, 2 sentetik hap, 2 hassas terazi ve 1 airsoft tabanca ele geçirilirken, S.O. isimli şüphelinin üzerinden başkasına ait sürücü belgesi tespit edildi. Ayrıca S.O. isimli şahsa yapılan sorgulama sonucunda, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan hakkında 23 yıl 5 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıldı. 4 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Pompalı tüfekli saldırganların evinden uyuşturucu ve silah çıktı
Jandarmayı görünce araçtan atladı, terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı
Fatih’te trajik olay: Karısı intihar etti, kendisi de intihara kalkıştı
Muş’ta seyir halindeki otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi
İstanbul’da motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı
Hizbullah’tan İsrail’in askeri istihbarat birimine füze saldırısı
Yaralanan sürücüyü bıraktılar motosikleti kaçırdılar
İkna çabası bir saat sürdü: İntihar etmek isteyen şahsı Emniyet Müdür Yardımcısı ikna etti
Otomobille çarpışarak motosikletten savrulan kasksız sürücü yaralandı
Germencik’te minibüs ile çekici çarpıştı: 3 yaralı