Polisler miniklere mesleklerini anlattı

Afyonkarahisar’da polis ekipleri ilkokul öğrencilerine mesleklerini tanıtıp, güvenli internet kullanımı hakkında bilgiler verdi.Gerçekleştirilen programla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yazılı bir açıklama yapıldı. Açık...

Afyonkarahisar’da polis ekipleri ilkokul öğrencilerine mesleklerini tanıtıp, güvenli internet kullanımı hakkında bilgiler verdi.
Gerçekleştirilen programla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “İlimiz Selçuklu İlköğretim Okulunun minik öğrencileri ile kıymetli öğretmenleri Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Ziyarette polislik mesleği, güvenli internet kullanımı gibi konularda geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bilgilendirdik. Bununla birlikte öğrencilerimiz tanıtım videoları, görsel materyaller ve animasyon gösterileriyle eğlenirken polis abileri ve ablalarının kullandığı Emniyet araçlarını da keşfetti. Takdim edilen hediyeler ve çekilen hatıra fotoğrafların ardından öğrenci ve öğretmenlerimizi eğitim-öğretim hayatlarında başarılar temennisiyle uğurladık” ifadelerine yer verildi.

Polisler miniklere mesleklerini anlattı

Türkiye Haberleri

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "TUSAŞ tesislerine yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "(TUSAŞ saldırısına ilişkin) Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar, ne savunma sanayimizin kahr...
RTÜK’ten yayın yasağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının düzenlendiği TUSAŞ’a geldi.
RTÜK Başkanı Şahin: "Yerli ve milli savunma ürünlerimizin geliştirildiği gururumuz TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında ilgili mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır."
Sarıoğlan’da öğrencilere trafik eğitimi verildi
Birmingham Havalimanı’nda şüpheli araç nedeniyle uçuşlar askıya alındı
Esenler Kısa Film Yapım Destek başvuruları başladı
Sakarya’da kadın ve çocuklar için durak yok
10 bin Ata posteri dağıtılmaya başlandı