Polis ve jandarmadan 66 servis şoförüne eğitim

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 66 öğrenci servis şoförüne bilgilendirme eğitimi yapıldı. Mudurnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mürsel Sarı, 'Tüm enerjimizle öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarımıza getirmeyi hedeflemekteyiz ' dedi...

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 66 öğrenci servis şoförüne bilgilendirme eğitimi yapıldı. Mudurnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mürsel Sarı, "Tüm enerjimizle öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarımıza getirmeyi hedeflemekteyiz " dedi.
Bolu’da jandarma ve polis ekiplerinin bilgilendirme toplantıları devam ediyor. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı taşıma erişim kapsamında, okullarda taşıma yapan servis şoförlerine ve okul müdürlerine yönelik taşıma güvenlik toplantısı düzenlendi. Taşımalı eğitimin yıl boyunca güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için şoförlere önemli uyarılar yapıldı. Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde gerçekleştirildi.
Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mürsel Sarı, "Eğitim öğretimin gerçekleştirilmesinde siz şoförlerimiz, taşımalı eğitim yaptığımız Mudurnu’da, eğitimin en önemli paydaşlarından birisiniz. Tüm enerjimizle öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarımıza getirmeyi hedeflemekteyiz. Sizlerin de bu kapsamda dikkat etmeniz gereken şeyler çok fazla. Bu doğrultuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor” dedi.

Eğitim Haberleri

Devrek Belediyesi’nden öğrencilere eğitim desteği
TOGÜ’den 6 bilim insanı dünyanın en etkili listesinde
Geleneğin ustaları yenilikçi tasarımlar eğitiminde
Eğitim-Bir-Sen’den şube müdürü ve dengi üst kadrolardaki eğitimcilere uzman ve başöğretmenlik unvanı hakkı tanınması talebi
13. Uluslararası Yeni Dünyada İletişim Kongresi ÇOMÜ’de Gerçekleştirildi
Sınava girecek öğrencilere motivasyon toplantısı
Öğretmenlere aktif öğrenme yöntemleri eğitimi verildi
Köy okulunda yapılacak çalışmalar denetlendi
Osmaniye itfaiyesinden, kazada yaralı kurtarma ve yangın tatbikatı
Seydikemer’de ‘Kitap kurdu öğretmenim’ projesi başladı