Pehlivanın iş kazası, rakibi yerine vatandaşı yere serdi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Şimşir Bayramı’nda güreşen iki güreşçiden biri, yanlışlıkla rakibi sandığı vatandaşı yere serdi. O anları gören vatandaşlar kahkahaya boğuldu.Bolu’nun Mudurnu ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ke...

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Şimşir Bayramı’nda güreşen iki güreşçiden biri, yanlışlıkla rakibi sandığı vatandaşı yere serdi. O anları gören vatandaşlar kahkahaya boğuldu.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Keçikıran köyünün Şimşir Bayramı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Dev kazanlarda 500 kilogram bulgur, 550 kilogram et pişirildi. Duaların ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. Yemeğin ardından geleneksel güreş müsabakaları düzenlendi. Yüzlerce kişinin izlediği güreş müsabakaları kıran kırana geçti. Hırslı mücadelelerin yaşandığı güreşlerde, güreşçiler seyircilerin arasına daldı.
Bu esnada baş güreşçi, yanlışlıkla orada seyirci olarak oturan vatandaşın ayağına tuttu. Rakibi sandığı vatandaşla güreşmeye çalışan baş güreşçi, vatandaşı yere serdi. Şimşir Bayramı’nda bulunan vatandaşlar da bu anlarda kahkahaya boğuldu.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor Bodrum FK hazırlıklarına başladı
Gören: “Taraftarlarımız bizi müthiş desteklediler, onların da yardımıyla bugün kazandık”
FIBA Şampiyonlar Ligi: Aliağa Petkimspor: 77 - Filou Oostende: 74
A Milli Takım, Karadağ maçı hazırlıklarını basına kapalı sürdürdü
CEV Challenge Cup: Arkas Spor: 1 - Akaa Volley: 3
Ziraat Türkiye Kupası: Giresunspor: 0 - Viranşehir Belediyespor: 1
Çayırova Belediyesi, Gaziantep’ten galibiyetle döndü
Bursaspor’dan karaborsaya önlem
Sivasspor’a Rey Manaj idmanlara başladı
Türkiye Kupası 2. Tur: Karabük İdman Yurdu: 0 - Bursa Nilüfer FK: 4