Park halindeki tıra ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralı

Ankara’da bir otomobil lastik değiştirmek için yol kenarına park eden tıra arkadan çarptı. Kazada aynı araç içerisinde bulunan 5 kişiden 2’si hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.Kaza, saat 13.00 sıralarında Ankara çevre yolu Etimesg...

Ankara’da bir otomobil lastik değiştirmek için yol kenarına park eden tıra arkadan çarptı. Kazada aynı araç içerisinde bulunan 5 kişiden 2’si hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Ankara çevre yolu Etimesgut mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 40 ABU 420 plakalı tır sürücüsü lastik değiştirmek için aracını yol kenarına park etti. Sağ şeritten İstanbul istikametine doğru seyreden V.B. kontrolündeki 71 AU 571 plakalı Fiat Palio markalı otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı park halindeki tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis, karayolları ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 ölü, 3 yaralı
40 ABU 374 römork plakalı tırın sağ köşe kısmına çarpan V.B. olay yerinde, 14 yaşındaki R.A. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan 3 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada, otomobilin tır sürücüsünün önlem için yola koyduğu reflektöre de çarptığı görüldü. Bölgede kaza nedeniyle trafik kontrolü olarak ilerledi.

Park halindeki tıra ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralıPark halindeki tıra ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralı

Asayiş Haberleri

Beren Su’nun öldüğü asansör kazasında kusurlu bulunan 3 itfaiyeci tutuklandı
Annesini bıçaklayıp bastonla boğarak öldürdü
Marmaris’te palalı kavganın şüphelileri tutuklandı
FETÖ firarisi eski albay Kuşadası’nda yakalandı
İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu ilçesinde gereksiz yere özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit eden "yenidoğan" çetesi üyesi 5 şüphel...
Tunceli’de otomobil şarampole uçtu: 3 yaralı
Eskişehir’de arazinin ortasına bırakılan tabut ve çelenk görenleri tedirgin etti
Transitle çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
4 gün denizde mahsur kalan 78 göçmeni Türk kaptan kurtardı
Şerit değiştiren ticari araca çarpan tır yan yattı: 2 yaralı