Özge Bilgin yeniden Melikgazi Kayseri’de

Melikgazi Kayseri Basketbol eski oyuncusu Özge Bilgin’i kadrosuna kattı.Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol transferlerine devam ediyor. Yeni sezonda genç ve güçlü bir kadro ile sezona gi...

Melikgazi Kayseri Basketbol eski oyuncusu Özge Bilgin’i kadrosuna kattı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol transferlerine devam ediyor. Yeni sezonda genç ve güçlü bir kadro ile sezona girmeyi hedefleyen sarı kırmızılılar, dış transferde son olarak Bodrum Basketbol forması giyen 1994 doğumlu oyuncu Özge Bilgin’i kadrosuna kattı. Kariyerine Melikgazi Kayseri Basketbol forması altında başlayan ve uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giyen Özge Bilgin yeni sezonda yeniden yuvaya döndü. 30 yaşındaki başarılı oyuncusu pivot pozisyonunda oynuyor. Özge Bilgin, Bodrum Basketbol forması ile 2023-2024 sezonunda 7 maçta forma giydi.
Melikgazi Kayseri Basketbol yeni sezon öncesi kadrosuna Kübra Erat, Meltem Avcı, Aerial Powers, Christelle Diallo, Doğa Adıcan, Gonca Karataş, Crisytal Dangerfield, ve Sokhna Fall’ı kadrosuna katmıştı.

Spor Haberleri

İzmir Spor Zirvesi’nde ‘Efsanelerle Futbol’ oturumu gerçekleştirildi
Bursaspor yönetiminden Başkan Şadi Özdemir’e ziyaret
Çayırova Belediyesi, Gaziantep Basketbol’a konuk olacak
Trabzon’da "Efsanelerle yeniden" futbol turnuvası
Şota Arveladze’den Trabzon’a döndüm esprisi
A Milli Takım, Karadağ maçı hazırlıklarını sürdürdü
Uğurcan Çakır: "Buraya gelen her oyuncu hak ederek geliyor"
Sivas’ta Amatör Spor Haftası renkli etkinliklerle başladı
Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Şampiyonası’nda Türkiye rekorunu kırdı
Mecnun Otyakmaz’dan Sivasspor’a ziyaret