Özel CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin programı iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi

Aydın Efeler İlçe merkezinde hizmet vermeye başlayan Özel CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Aydın’daki bir otelde gerçekleştirilen Özel CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin kuruluş yıl dönümü etkinliğ...

Aydın Efeler İlçe merkezinde hizmet vermeye başlayan Özel CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Aydın’daki bir otelde gerçekleştirilen Özel CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin kuruluş yıl dönümü etkinliği Aydın’ın spor, sanat, siyaset ve iş dünyasında önde gelen pek çok ismi bir araya getirdi.
Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yemekli gecenin sunuculuğunu üstlenen Hakan Bilgin aynı zamanda hemşerisi olan Özel CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yaralı’yı yalnız bırakmadı. Hakan Bilgin’in hemşerisi Cengiz Yaralı ile söyleşisi misafirleri bol bol gülümsetti. Neşeli ve enerjik sunumuyla geceye renk katan Bilgin, misafirlere keyifli anlar yaşattı.
Gecenin açılışında konuşan CNG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yaralı, Aydın ve Aydınlılara değer katmak üzere yola çıktıklarını belirterek, “Kısa süre içerisinde şehirle bütünleştik. Aydın’ı çok sevdik, Aydın bizleri çok sevdi. Hedefimiz Aydın’a kendi alanımızda en iyi hizmeti sunmak” diyerek davete icabet gösteren herkese teşekkür etti.
Programda, bölgeye katkı sağlayan spor, sanat, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerine gecenin anlam ve önemini belirten plaket sunuldu.

Türkiye Haberleri

Bakan Işıkhan, Şişli ve Bodrum Belediye Başkanlarını kabul etti
Beylikdüzü’nde kültür sanat sezonu açılıyor
Odunpazarı Belediyesi Tekstil Üretim ve Tasarım Merkezi açıldı
Semt pazarlarında teraziler denetlendi
İşçilerden Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde eylem
EFAK eğitimlerine devam ediyor
Vali Yardımcısı Berber: “Cami, dinimiz İslam’ın kurumsallaşmış temel değerlerinden biridir”
TEDAŞ’ın Elektrik Arıza İhbar Uygulaması ile 1 buçuk milyona yakın ihbar alındı
Muğla’da gençlerin kişisel ve sosyal gelişimi destekleniyor
Kültür Gezileri Kapsamında Sultangazililerin rotası Konya