Osmaniye’de kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Kadirli-Andırın karayolu üzeri Yenigün köyü yakınlarında mey...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Kadirli-Andırın karayolu üzeri Yenigün köyü yakınlarında meydana geldi. Z.K. idaresindeki kamyonet ile aynı yol üzerinde seyir halinde olan otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü ve hurdaya dönen otomobilde sıkışan aynı aileden 4 kişi itfaiyenin desteğiyle çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen yaralılardan Yusuf K. ve Fatma Yaren K. hayatını kaybetti, Şahende K. (33) ve Aybars Şahan K.’nin (2) ise kaldırıldıkları hastanede tedavisi sürüyor.

Asayiş Haberleri

ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi
Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı
ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a yönelik 3’üncü bir suikast girişiminin engellendiğini açıkladı.
Yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp Türkiye’den kaçmaya çalışan 2 Rus yakalandı
Antalya’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
Yenidoğan çetesi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı
Hizbullah: “Saldırı Filistin halkına destek vermek, Lübnan’ı ve halkını savunmak için gerçekleştirildi”
Çorum’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı
Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi
Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu