Orhan Çıkırıkçı: “Belki Avrupa hayalimizi gerçekleştirebiliriz”

Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'İnşallah önümüzdeki haftalarda daha çok puan alıp belki Avrupa hayalimizi gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum” dedi.Corendon Alanya...

Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "İnşallah önümüzdeki haftalarda daha çok puan alıp belki Avrupa hayalimizi gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum” dedi.
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Ligi’nin 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’u 2-0’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Sorumlu Orhan Çıkırıkçı, “Öncelikle Konyaspor’a geçmiş olsun diliyorum. Alanyaspor olarak deplasmanda Konyaspor’u burada 2-0 yenip çok iyi bir puan aldığımızı düşünüyorum. Takımımı tebrik ederim, çok iyi oynadılar. Fatih Hoca’nın antrenmanlarda gösterdiği bütün her şeyi çalıştılar ve bunda başarılı oldular. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha çok puan alıp biz de belki Avrupa hayalimizi gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum” diye konuştu.

Spor Haberleri

Pablo Martin Batalla’dan Bursaspor’a büyük jest
23 Elazığ FK’da Konyaspor’la eşleşme mutluluğu
Bursaspor’da Silifke Belediye Spor maçı hazırlıkları başladı
Muş’ta hakemler ve gözlemciler sezon açılışını yaptı
Metin Şahin: "Kayyum atanması gibi bir durum söz konusu değildir"
Ertuğrul Sağlam’dan önemli açıklamalar:
Mudanya Triatlonu’na rekor katılım
Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı, öğrencilere altın tavsiyeler
Şırnak’ın engelsiz rekortmenlerinden Vali Ekiciye ziyaret
Sivasspor, Hatayspor maçına 3 puan için hazırlanıyor