Ordu’yu yeniden tarihi ve kültürü ile buluşturma çabasıdır

ORDU (AA) - AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Engin Tekintaş, sadece Ordu'ya değil, Karadeniz Bölgesi'ne hizmet verecek yeni bir kongre ve fuar merkezi inşa edeceklerini ifade etti.Tekintaş,...

ORDU (AA) - AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Engin Tekintaş, sadece Ordu'ya değil, Karadeniz Bölgesi'ne hizmet verecek yeni bir kongre ve fuar merkezi inşa edeceklerini ifade etti.

Tekintaş, yaptığı yazılı açıklamada, çadır kurarak fuar alanı olşturma döneminin geride kaldığını belirtti.

Altınordu ilçesini büyük projelerle buluşturacaklarını ifade eden Tekintaş, şunları kaydetti:

"Hazırladığım yeni projemizle sadece Ordu'ya değil, Karadeniz bölgesine hizmet verecek yeni bir kongre ve fuar merkezi inşa edeceğiz. Bugüne kadar çadır kurarak yapmış olduğumuz fuar anlayışını değiştiriyoruz.  Fuar alanımızın içerisinde sportif ve sosyal amaçlı toplam 2  bin 500 metrekarelik yaşam alanları oluşturuyoruz. Tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalarından oluşan spor alanları ilave ediyoruz. Projeye ayrıca kamelya ve oyun parklarının yanı sıra kafeteryalar ile  ziyaretçilerin istifade edebileceği nezih ortamlar hazırladık. Projenin en önemli parçalarından birisi de eski Ordu evlerinin benzerlerini hazırlattığımız bulvar çalışması. 14 evin yer alacağı bulvar planındaki hedefimiz Ordu’yu yeniden tarihi ve kültürü ile buluşturma çabasıdır. Bölgeyi canlandıracak, harekete geçirecek, tarihi dokuyu bu bölgede canlı hale taşıyacak özel bir uygulamayla inşallah halkımızı buluşturmak istiyoruz.

Yerel Seçim 2014 Haberleri