Ordu’da uyuşturucu operasyonlarında 5 tutuklama

Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5 kişi tutuklandı, 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 29 şahıs hakkında ise adli işlem yapıldı.İl Emniyet M...

Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5 kişi tutuklandı, 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 29 şahıs hakkında ise adli işlem yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda yapılan aramalarda 18.75 gram metamfetamin, 56.93 gram esrar, 10.87 gram sentetik kannobinoid, 12.41 gram skunk, 3 adet sentetik ecza, 965 adet ecstasy maddesi ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan ve adli mercilere sevk edilen 6 şahıstan 5’i tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 29 şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Asayiş Haberleri

Refüje çarpan otomobil ters döndü, o anlar kamerada
Bafra’da kaçak tütün ve makaron ele geçirildi
Samsun’da silah operasyonunda polis adeta cephanelik ele geçirdi
Aşkale’de trafik kazası: 4 yaralı
Fren yerine gaza bastı, otomobil devrildi: Öğrenciler aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu
Maden faciasının ardından başlatılan "kurum içi disiplin soruşturması"nın sonuçları mahkemeye sunuldu
Otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaralandı
Öz kızını öldüren ve 38 suç kaydı bulunan baba hakim karşısında
Hapis cezasıyla aranan şahıs jandarmadan kaçamadı
Rize merkezli telefon dolandırıcılığı operasyonunda 6 kişi tutuklandı