Op. Dr. Çelebi; “Liposuction diyete alternatif yöntem değildir”

Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen liposuction hakkında bilgiler veren Denizli Özel Egekent Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuğrul Çelebi liposuction’un spor veya diyete alternatif olmadığını vurguladı.Liposuctio...

Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen liposuction hakkında bilgiler veren Denizli Özel Egekent Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuğrul Çelebi liposuction’un spor veya diyete alternatif olmadığını vurguladı.
Liposuction’un plastik cerrahi uzmanları tarafından genel veya lokal anestezi altında yağ alma operasyonu olduğunu anlatan Op. Dr. Tuğrul Çelebi “Liposuction operasyonlarında biz kliniğimizde güç destekli liposuction cihazı kullanıyoruz, bu cihazla gıdı bölgesinden bacak bölgelerine kadar, hemen hemen her yerde liposuction işlemi yapılıyor.” dedi.
Liposuction işleminin zayıflama yöntemi olmadığının diyet ya da spora alternatif yöntem olmadığının altını çizen Op. Dr. Tuğrul Çelebi “Liposuctionda hasta tercihini doğru yapmak gerekir obez hastalarda liposuctionı önermiyorum doğru hastalarda yani ideal kiloya yakın hastalarda çok güzel sonuçlar alıyoruz. Liposuction yaptığımız miktara göre aynı gün taburcu olabilir ya da en fazla bir gece kalabilirler. İşlem sonrasında 1 hafta istirahat dönemi olur, 1 hafta sonrasında hasta normal hayatına dönebilir. 1 ay da ortalama korseli dönemi olur ve çoğu zaman ağrı kesici bile kullanmaya gerek duyulmaz” ifadelerini kullandı.

Sağlık Haberleri

Hava Kuvvetlerine ait ambulans uçak organ nakli bekleyen hasta için havalandı
Bisiklet kazası geçiren çocuktan Başhekim Reyhanlı’ya teşekkür ziyareti
Acil organ nakli bekleyen hasta için Hava Kuvvetleri’nin ambulans uçağı devreye girdi
Beyin ölümü gerçekleşen sağlık çalışanının organları 4 kişiye umut oldu
Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü domuz etinin kasaplık etler sınıfına alındığı yönündeki iddiaları yalanladı
Çocukların okula giderken kahvaltı yapmaları sağlıkları için önemli
Eskişehir’de halk sağlığı tayfaları ile sağlık farkındalığı artıyor
Yerin 150 metre altında sağlıklarına kavuşmanın hayalini kuran hastaların tedavisi sona erdi
CHP İl Sağlık Komisyonu’ndan ’kış saati uygulamasına dönülsün’ çağrısı
Ulusal sağlıkta liderlik: Serap Kilerci yılın yöneticisi oldu