Önce sabah sporu sonra ders

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Atatürk İlkokulu öğrencileri, hafta başında müzik eşliğinde egzersiz yaptıktan sonra derse başlıyor.Atatürk İlkokulu Spor Kulübü Öğretmeni İbrahim Güleç ve Değerler Kulübü Öğretmeni Nihat Koçer nezaretind...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Atatürk İlkokulu öğrencileri, hafta başında müzik eşliğinde egzersiz yaptıktan sonra derse başlıyor.
Atatürk İlkokulu Spor Kulübü Öğretmeni İbrahim Güleç ve Değerler Kulübü Öğretmeni Nihat Koçer nezaretinde başlatılan etkinlik çerçevesinde öğrenci ve öğretmenler sabah sporuyla haftaya başlıyor. Öğretmen ve öğrenciler, müzik eşliğinde okulun bahçesinde egzersiz yaptıktan sonra derse giriyor.
Hafta başında öğrencilerin öğretmenleri ile beraber müzik eşliğinde sabah sporuyla güne başladıklarını söyleyen Okul Müdürü Pelin Solak,” Sabahın ilk saatlerinde ders öncesi öğrencilerimizin güne dinç, neşeli, zinde başlaması ve sağlıklı yaşam için alışkanlıklar edinmesi amacıyla okulumuz bahçesinde yaklaşık 45 dakika müzik eşliğinde egzersiz yaptırıyoruz. Spor etkinliğini yaptığımız zaman çocuklar derse daha enerjik ve keyifli giriyor, motivasyonları artıyor” dedi.

Spor Haberleri

ALG Spor’dan farklı siftah 3-0
Sürdürülebilir Manisa için ‘Hareket’ edildi
Kocaelispor’a Bolu’da saldırı, tabanca ile otobüsün arkasından koştu
Isparta 32 Spor’da Fuat Buruk istifa etti
Sivasspor - Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı
PFDK’dan Burak Yılmaz’a 1 maç ceza
Burak Yılmaz’a 1 maç ceza
Asiye Damla Kasap, milli takıma çağrıldı
Başkan Mandalinci: “Spor ve sporcunun her zaman yanındayız”
Burak Yılmaz bu akşam takımının başında olamayacak